Teaser traileren a Jurassic World folytatása

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Jurassic World rendezőjének, Colin Trevorrow-nak a Twitter-oldalán bukkant fel a folytatás első, pár másodperces mozgóképes anyaga, amit elvileg decemberben egy tartalmasabb változat is követni fog.

Kicsit még odébb van a Jurassic World: Bukott birodalom megjelenése, hiszen a folytatás a tervek szerint 2018. június 22-én kerül mozikba. A reklámgépezetet viszont soha nem lehet elég korán beizzítani, így az előző epizód rendezője, Colin Trevorrow a saját Twitter-oldalán meg is osztott egy pár másodperces videóanyagot, amelyen a Chris Pratt alakította Owen Grady látható, amint egy velociraptor-kölyökkel barátkozik.

37.
37.
Gyerekként én még a 3. részt is szerettem, 95-ben születtem, akkor voltam tehát 6 éves voltam mikor kijött, de inkább 7-8 évesen láttam először.
Az emlékek sok mindent megszépítenek, épp ezért illik az ilyet úgy is kezelni és túlzásokba esések nélkül kimondani, hogyha még mai napig élvezzük őket, amit én magam se tagadok.

A filmnek saját értékétől függetlenül van, egészen máig is egy nagy hatású érdeme és ez az, hogy rengeteg gyermeket terelt a jó útra, a pazarló időtöltések helyett a hasznoshoz, az Őslénytanhoz, más nevén paleontológiához.
Én nekem is itt jött meg hozzá a kedvem, kezdett el érdekelni a Föld történelmének ezen izgalmas és rejtélyes szakasza, így bizonyos, hogyha 1 nap gyerekeim lesznek, velük is megnézetem.

A filmről még az idei NatGeo októberi számában is írtak, ott valaki meg is jegyezte, hogy a film hatására lett kutató.
33.
33.
delphijos
#30: "Nem véletlen voltak magas elvárások a filmel kapcsolatban"

Ott hibádzik valami az elméletben, hogy ha akkora elvárások lettek volna, és akkora csalódás ért volna mindenkit mint előadod, akkor nem lett volna ilyen brutálisan nagy a bevétel. Az igazság ezzel szemben az hogy az emberek kajálták a JW-t. Az hogy Neked ( vagy akár nekem ) más a véleményed a filmmel kapcsolatban, az ebből a szempontből teljesen mellékes.
30.
30.
azureknight0715
A mostani jurassic world azért lett értékeletlen szar mert mindazt ami egykor a jurassic parkban érték volt teljesen megölték. Nem véletlen voltak magas elvárások a filmel kapcsolatban. A jurassic parknak egy olyan atmoszférája volt ami kitünt a sok film közül, emelett remekül megrendezték. Az emberek mai napig emlékeznek arra amikor meglátják a dino csordát és felcsendül az a bizonyos zene ami meghatározta az egész szériát. Számomra amúgy a 2. rész volt az etalon. Az első 2 résznek értéke volt akárki akármit is mond. A worldot bün a régi részekkel emliteni.
26.
26.
delphijos
Amúgy az első részben se volt a "konfliktus" sokkal szofisztikáltabb. Mindenre csillió dollárt költöttek, KIVÉVE a programozótól sajnálták ( aki persze tök egyedül csinált mindent , de persze a kiscsaj 1 perc alatt átlátta a rendszert ) , akik mindent kikapcsolt, és ezért lett az a végkövetkeztetés hogy veszélyes a park, és be kell "zárni". Ennél a szuperdínó csinálás semmivel sem rosszabb. Nem hiszem el hogy ilyen fimek "mélységén" vitatkoztok. Tényleg sok múlik azon mennyi idősen lát az ember ilyen filmet, és mennyire újszerű az alapötlet. ( Valakik említette a dino téma akkoriban azért elég üdítő ujdonság volt )
17.
17.
12 lehettem, mikor a sulival elmentünk megnézni a JP3-t. Hatalmas élmény volt, szerintem minden gyerek valahol nagyon szereti ezeket a kihalt lényeket. Pár éve jött a JW trailere és leesett az állam. Gondoltam, ezt moziban kell nézni, viszont nem találtam rá partnert. Barátnőtől és közeli ismerősöktől csak egy meh-t kaptam. Végül itthon pótoltam be és legnagyobb meglepetésemre a megnézés után egy-két napra ismét leültem elé. Minden benne van, amiért a régieket is szeretem, ráadásul baromi látványos, van benne kellő humor, néhol feszültség, szóval megbántam amiért nem moziban néztem meg. Erre már mindenképp beülök, úgyhogy most először semmit sem fogok megnézni a filmből.
9.
9.
Zuzmo
Az első Jurassic Park családi film volt, és azóta is a többi. Amennyi gyerekjátékot stb. eladtak a franchise-zal nem lehet horrort csinálni belőle.
6.
6.
RangerFox
#5: Haló! A szuperdínónak szuperállkapcsa van, az nem törik csak úgy el xD
4.
4.
Palack20
Olyan időbe dobják megint majd a nép elé (Jún. 22) amikor komoly filmek úgy se lesznek és így szerintem megint nagyot fog majd hozni nekik. Nekem tetszett az előző is sztem egyszer jót lehet rajta szórakozni.
2.
2.
kastorhun
#1: Ennyit hozott a konyhára:$1,671,713,208
Szerintem annyira nem volt vészes. szerintem egy totálisan középszerű dinós film volt.
1.
1.
Heldengeist
Ilyen jól teljesített az első rész? Én rég gyűlöltem filmet annyira, mint azt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...