Ma indul a Steep: Road to the Olympics bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 28.
  • Korai verzió
Link másolása
A Ubisoft Annecy jóvoltából mától kipróbálhatóvá válik a Steep téli olimpiás DLC-je. A nyílt bétában két olimpiai eseményen vehetünk részt - ha jól teljesítesz az online ranglistán, nyerhetsz egy jegyet az igazi olimpiára is!

Mától egészen december 4-ig tart a Steep: Road to the Olympics nyílt bétatesztje PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A korai verzióban öt különböző kihívásban vehetünk részt, és a japán térkép egy részét szabadon bejárhatjuk, ahol snowboardozhatunk és wingsuitozhatunk.

A dél-koreai helyszínen pedig jönnek az újdonságok: Downhill és Big Air eventeket tolhatunk le. Ha a Downhill esemény ranglistájának élén végzünk, akkor a Ubisoft elvisz minket a 2018-as téli olimpiára Dél-Koreába.


A teljes verzióban több versenyszám is a rendelkezésünkre áll, úgymint a Giant Slalom, a Slalom, a Super-G, a Downhill, a Parallel Giant Slalom, a Halfpipe, a Snowboard Cross, a Slopestyle, a Big Air, a Ski Halfpipe, a Ski Cross és a Ski Slopestyle. Multiban más játékosokkal csapunk össze és még érmeket is hazavihetünk.

A december 5-én érkező DLC 30 dollárba fáj majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...