Jövőre kiegészül a Civilization VI

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Bejelentés
Link másolása
A Firaxis megerősítette, hogy a következő esztendő elején tartalmas kiegészítést kap a Civilization VI. A Rise and Fall rengeteg újdonsággal egészíti ki az alapjátékot, és akad köztük olyan is, ami a játékmenetet is megbolondítja majd.

Izgalmasan indul majd a Civilization-sorozat rajongói számára a következő esztendő, a 2K Games és a Firaxis ugyanis megerősítette, hogy 2018. február 8-án mutatkozik be a hatodik felvonás első méretes kiegészítése, a Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall.

Az expanzió többek között új stratégiákat, választási lehetőségeket, kihívásokat fog tartalmazni, miközben vadonatúj korokba is ellátogathatunk. Bemutatkozik a Great Ages, ami egy új városokat érintő rendszer lesz. Ennek lényege, hogy ha elérünk főbb mérföldkövekhez, azaz történelmi momentumokhoz, akkor a hűségrendszernek köszönhetően beköszönhet a sötét- vagy aranykor. Természetesen mindegyiknek meglesznek a maga kihívásai, bónuszai. Ide tartozik majd a város polgárainak lojalitása is, ha ugyanis őket nem sikerül meggyőznünk arról, hogy tetteink célravezetőek, egyszerűen szembefordulnak velünk, ezzel garantáltan elveszítve felépített civilizációnkat.

Megújul a szövetségesek rendszere is, így most már különböző típusú szövetségeket építhetünk ki, amelyek újabb és újabb bónuszokkal jutalmazzák majd a játékost. A civilizációk közötti rivalizálás is új szisztémát kap, így ha van egy erőteljes, gyorsan növekvő birodalom, akkor a többiek bármikor egyezségeket köthetnek, összefoghatnak ellene, ezzel büntetve például annak kereskedelmét.

Bemutatkoznak a kormányzók, akik egyedi karakterekként, különleges képességek birtokában garantálnak majd magasabb bónuszokat, fejlődési lehetőségeket, amelyek értelemszerűen a városunk fejlődésére is kihatnak. Kilenc vadonatúj vezetőt is kapunk, ahogy nyolc teljesen új civilizáció is bemutatkozik. Természetesen itt is rengeteg játékmenetbeli újdonság üti fel a fejét, többek között a sok-sok új egység személyében is. Hozzájuk csapódik még nyolc új látványosság, valamint hét természeti csoda.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...