Mobilokra költözik a PUBG

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Hír
A kínai Tencent megerősítette, hogy a Bluehole csapatával karöltve jelenleg is azon dolgoznak, hogy hamarosan mobileszközökön is játszható legyen az esztendő egyik legsikeresebb és egyben legvitatottabb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Szűkszavú, de annál izgalmasabb bejelentést tett nemrég a kínai kiadó Tencent és a Bluehole csapata. A duó ugyanis megerősítette, hogy már javában dolgoznak sikercímük, a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatán, ami első körben Kínában jelenne csak meg. Hogy mikor és milyen mobilplatformokra, az sajnos nem derült ki, de az már most látható, hogy a cél a Kínában egyébként nagyon népszerű battle royale-játékmódra építő klónok ellehetetlenítése. 

Sajnos az sem derült ki, hogy az egyébként nyugaton több mint 20 millió eladott példánynál járó lövölde hordozható változata megérkezik-e hozzánk is, de a számok tükrében nem lenne meglepetés, ha mi is megkapnánk majd valamikor a mobilos változatot.

12.
delphijos
#9: Azt továbbra sem értem hogy ezt miért nyomjátok ilyen magabiztosan. Fél éve van EA-ban. Az ARK-nak meg a PCARS-nak majd 2 év kellett mire kijött onnan. De fél év után Ti már tudjatok a tutit. Mondom ezt úgy hogy egyáltalán nem játszom vele.
11.
Arek
Rules of survivalt nem nyomja valaki?
10.
Alienji
#9: Bármennyire is szeretnéd, hogy ne így legyen kb 2-3 hét múlva jön az 1.0 :D
- teszt szerveren már komoly fps növekedés van
- átdolgozott UI
- új jármű hangok, fizika, váltás
- pár helyen szebb grafika, új fegyverek

És nemsokára jön a teljesen új pálya, járművek stb.

Nekem sem 100%-ig szimpatikus ez a modell + amilyen ütemben csinálják. De 30€ nem sok pénz érte és elég szórakoztató.
9.
ollie92
#8: Faszikám, ez a játék sose készül el. Egy nyílvános átverés, ami már egyre több embernek kezd leesni. Ha nem 30€ lett volna a játék, már rég keresztrefeszítették volna a készítőket. De ezért még a 30€ is sok. 10€, vagy inkább free to play.
8.
Sakee
Aki áldoz egy nem végleges programra és szidja az meg is érdemli . Ha jól tudom,még nem végleges,csak most lesz. Akkor tessék tudomásul venni,hogy lehet benne hUba...
7.
ollie92
Sok hülye meg is fogja venni, mert ami hot, azt el lehet adni....
4.
hadzsime
#1: Ehhez erősebb kell: https://youtu.be/jyAe7hmJvEc?t=3s
3.
mestermagyar
:DD most komolyan egy random kiadó már fel is vásárolta a fejlesztőket vagy valami? Ez még addig sem tartott mint a Minecraft.
2.
Előbb inkább fusson PC-n rendesen.
1.
vincentvega
Csak Fluimucil Ábelt tudnám idézni a hírre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...