Mobilokra költözik a PUBG

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Hír
Link másolása
A kínai Tencent megerősítette, hogy a Bluehole csapatával karöltve jelenleg is azon dolgoznak, hogy hamarosan mobileszközökön is játszható legyen az esztendő egyik legsikeresebb és egyben legvitatottabb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Szűkszavú, de annál izgalmasabb bejelentést tett nemrég a kínai kiadó Tencent és a Bluehole csapata. A duó ugyanis megerősítette, hogy már javában dolgoznak sikercímük, a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatán, ami első körben Kínában jelenne csak meg. Hogy mikor és milyen mobilplatformokra, az sajnos nem derült ki, de az már most látható, hogy a cél a Kínában egyébként nagyon népszerű battle royale-játékmódra építő klónok ellehetetlenítése. 

Sajnos az sem derült ki, hogy az egyébként nyugaton több mint 20 millió eladott példánynál járó lövölde hordozható változata megérkezik-e hozzánk is, de a számok tükrében nem lenne meglepetés, ha mi is megkapnánk majd valamikor a mobilos változatot.

12.
12.
delphijos
#9: Azt továbbra sem értem hogy ezt miért nyomjátok ilyen magabiztosan. Fél éve van EA-ban. Az ARK-nak meg a PCARS-nak majd 2 év kellett mire kijött onnan. De fél év után Ti már tudjatok a tutit. Mondom ezt úgy hogy egyáltalán nem játszom vele.
11.
11.
Arek
Rules of survivalt nem nyomja valaki?
10.
10.
Alienji
#9: Bármennyire is szeretnéd, hogy ne így legyen kb 2-3 hét múlva jön az 1.0 :D
- teszt szerveren már komoly fps növekedés van
- átdolgozott UI
- új jármű hangok, fizika, váltás
- pár helyen szebb grafika, új fegyverek

És nemsokára jön a teljesen új pálya, járművek stb.

Nekem sem 100%-ig szimpatikus ez a modell + amilyen ütemben csinálják. De 30€ nem sok pénz érte és elég szórakoztató.
9.
9.
ollie92
#8: Faszikám, ez a játék sose készül el. Egy nyílvános átverés, ami már egyre több embernek kezd leesni. Ha nem 30€ lett volna a játék, már rég keresztrefeszítették volna a készítőket. De ezért még a 30€ is sok. 10€, vagy inkább free to play.
8.
8.
Sakee
Aki áldoz egy nem végleges programra és szidja az meg is érdemli . Ha jól tudom,még nem végleges,csak most lesz. Akkor tessék tudomásul venni,hogy lehet benne hUba...
7.
7.
ollie92
Sok hülye meg is fogja venni, mert ami hot, azt el lehet adni....
4.
4.
hadzsime
#1: Ehhez erősebb kell: https://youtu.be/jyAe7hmJvEc?t=3s
3.
3.
mestermagyar
:DD most komolyan egy random kiadó már fel is vásárolta a fejlesztőket vagy valami? Ez még addig sem tartott mint a Minecraft.
2.
2.
Előbb inkább fusson PC-n rendesen.
1.
1.
vincentvega
Csak Fluimucil Ábelt tudnám idézni a hírre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...