Szerdán érkezik az új Bosszúállók előzetese

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy az várható volt, a Russo-fivérek közösségi oldalain felbukkant számokat ábrázoló képek visszaszámlálást jelentenek, így holnap tényleg befut a Bosszúállók: Végtelen háború régóta várt első előzetese.

Tegnap jelentettük, hogy az új Bosszúállók-filmet is rendező Russo-fivérek közösségi oldalain rejtélyes, számokat ábrázoló kép bukkant fel. Azoknak lett igazuk, akik arra tippeltek, hogy egy visszaszámlálással van dolgunk, a Marvel ugyanis hivatalosan is megerősítette, hogy holnap valóban befut a mozi első előzetese.

Bemelegítésnek be is futott egy teaser trailer, ami a korábbi filmek anyagaiból összeválogatott képi anyagokat és rajongói reakciókat tartalmaz, így az első valódi képkockát tényleg a teljes kedvcsinálóra tartogatja a stúdió.

A Marvel filmes univerzumának hőseit összeeresztő megaprodukció 2018. május 4-én kerül mozikba.

16.
16.
Macifasz
Megérkezett:

https://www.youtube.com/watch?v=6ZfuNTqbHE8
14.
14.
McDuff
#13: Sztem is, nem is értem, hogy ezt hogy lehet pozitív példának felhozni?! :D
Ha már X-men, "Az ellenállás vége" úgy kezdődik, hogy Eric és a professzor, utóbbi a saját 2 lábán, elmennek Jean-ért, aztán meg "Az Elsők" végén azt látjuk, hogy már ott összevesztek és a prof ott le is bénult és még lehetne sorolni. Én ebből arra következtetek, hogy az újabb rendezők baszták megnézni az előzőeket mindig is, hol ebben a pozitívum? :D Mit lehet ezen agyalni? Vajon tényleg leszarták? Vagy a stúdió nem engedte? Vagy csak lusták voltak? Megannyi kérdés...
12.
12.
Rakottkrumpli
és tényleg sikerült 2 hírt is lehozni ugyan arról a semmiről :D
6.
6.
RipHunter
IGEEEEEN EZAZZZ!!!!!VÉGREE
3.
3.
Chrysh
#2: +1

Retek ostoba módszer a hírverésre.
2.
2.
Neo1989
Mondjuk a reakcióvideókat nem kellet volna belevágni. Finoman szólva nem érdekel h Jóska , Pista.... milyen képet vágnak egy trailer-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...