Life is Strange - ismerős hangok térnek vissza

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei E3-on vált hivatalossá, hogy a szinkronszínészek sztrájkja miatt a Life is Strange előzményeivel foglalkozó Before the Stormban biztosan nem tér vissza a Chloe hangját kölcsönző Ashley Burch szinkronszínész. Ez most megváltozik.

A Life is Strange előzményeivel foglalkozó, szintén epizodikus Before the Storm kapcsán nemcsak az eredetit fejlesztő Dontnod Entertainment nem tért vissza a projekthez, hanem az az Ashley Burch is, aki a lázadó Chloe-nak kölcsönözte a hangját. A Deck Nine Game nem is igen tehetett mást, az akkor már javában zajló szinkronszínészek által kezdeményezett sztrájk ugyanis megkötötte a kezüket.

Szerencsére ez csak időszakos problémának bizonyult, a Square Enix ugyanis megerősítette, hogy az új kalandhoz készült bónuszepizódban visszatér Burch és természetesen Chloe-t fogja megszólaltatni. Az új történetben ráadásul az eredeti főhőse, Max is feltűnik majd, akit szintén az eredeti szinkronszínész Hannah Telle fog megformálni.

A különleges epizód egyébként a Farewell címet kapta és a tervek szerint valamikor 2018 elején lesz majd elérhető.

1.
1.
fearer
Jó őket újra együtt látni.
Még szerencse, hogy véget ért a sztrájk, hiszen mivel Hannah is részt vett benne, ő se térhetett volna vissza, így viszont a Farewell-re visszajöhettek mindketten.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...