Újra a Fox felvásárlásáról tárgyal a Disney

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 4.
  • Pletyka
Link másolása
Novemberben hallottunk először arról, hogy a Disney kiszemelte magának az X-Men-jogokat is birtokló 21st Century Foxot. Habár az első tárgyalások kudarcba fulladtak, most azt pletykálják, újra próbálkozik a cég.

Novemberben röppentek fel a hírek, miszerint a Disney kiszemelte magának a 21st Century Foxot, amelynek a része a 20th Century Fox filmstúdió és több tévécsatorna is. Habár hamar kiderült, hogy azok a tárgyalások kudarcba fulladtak, a Wall Street Journal beszámolója szerint most újra egyezkedik a két cég.

A lap szerint jól állnak a megbeszélések, azonban ez még nem zárja ki azt, hogy ismét vakvágányra fussanak - úgy tudni, a Fox tulajdonosa, Rupert Murdoch az év végéig dönt arról, hogy belemegy-e az üzletbe. A Disney egyébként nem kívánja megvenni a teljes Foxot, így például a Fox Newsra és a Fox Sportsra nem tart igényt.

Ha a cégnek összejön a dolog, nála landolhat az Avatar, és természetesen az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogai is visszakerülnek hozzá.

6.
6.
Juha
Akkor talán lehetne Firefly is újra. Bár azt a hangulatot új színészekkel megalkotni megint, hát legalábbis nehéz eset lenne.
4.
4.
Hab
#1: Már nagyon régóta nem kis lószar rajzfilm stúdió a Disney. Én nem láttam egy Marvel film előtt se Csipkerózsikás kisfilmeket, szóval nem tudom honnan szeded ezeket a baromságokat, vagy csak kellett vmi keményet ide kommentelned?
3.
3.
Banderas
Disney : A sátán zsinagógája .
2.
2.
Deadpool
Ebben az lenne a legrosszabb, hogy akkor Deadpool is menne, és egy Disneynél készült Deadpool... csak azt ne.
1.
1.
Mindig a Disney B+...a kis lószar rajzfilm stúdió, hogy jut lassan odáig, hogy gyermekdeddé formálja a maradék filmipart is???
Vagy tényleg jó dolog Csipkerózsikás kisfilmeket nézni mielőtt az új X-Ment levetítik nekünk?
No persze abban is már másképp lesznek a dolgok, elvégre már hallani sztorikat, hogy Farkas körme műanyagból lesz és Whiskey helyett Mickey Mouse-os bögréből vedeli a forrócsokit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...