Bridge Constructor Portal - kibővül a Portal világa

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 6.
  • Bejelentés
Hiába várjuk évek óta a Portal harmadik felvonását, a Valve a Steam és az online címeik sikere óta szinte teljesen felhagyott a fejlesztéssel. Vannak azonban olyan stúdiók, akik látnak még potenciált a Valve egykori játékaiban.

A Headup Games ugyanis úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy visszatérjünk az Aperture Laboratoriesba, ahol a legújabb tesztközpontban kell ezúttal is újabb és újabb, természetesen portálokhoz köthető feladványokat megoldanunk - a Bridge Constructor már ismert hídépítős játékmenetére alapozva. A kiadott közlemény sajnos nem volt túlságosan beszédes, így csak annyi biztos még, hogy a játék PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és mobilokra jelenik meg.

4.
TheFlash
#2: meg a fejlesztésével is. A CSGOt is valami külsős balfasz idióta csapat "fejleszti". Így 5 év után most jutottak el oda hogy minden régi mapot tönkrebaxnak :D 3 év után lecserélték az összes jó kis fegyverhangot ilyen rotyogtatós valamire és a többi...
3.
NemecsekErno
Szuper hír végre. A Portal sorozat az egyik legjobb és legeredetibb ötlet ami a játékipar összehozott.
2.
mestermagyar
"Hiába várjuk évek óta a Portal harmadik felvonását, a Valve a Steam sikere óta teljesen felhagyott a játékok fejlesztésével."

Nem. A játékok folyamatos kiadásával hagyott fel.
1.
Matt8888
Ezt inkább egy mobilos appon tudnám elképzelni, de kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...