Felújított kiadást kap a Dark Souls?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 6.
  • Pletyka
Link másolása
A Nintendo Switch Network szerkesztője, Marcus Sellars a Twitteren elkotyogta, hogy hamarosan bemutatkozik a Dark Souls remaster-kiadása, ami a tervek szerint az összes új konzolra, így Nintendo Switch-re is elérhető lesz.

Jövő héten lesz egy komolyabb rendezvény, amit a Bandai Namco tart, és ahol többek között öt vadonatúj játék is bemutatkozik. Marcus Sellars, a Nintendo Switch Network szerkesztője pedig már most elkotyogta, hogy az egyik játék a Dark Souls első felvonásának felújított kiadása lesz, ami a bejegyzés szerint PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is elérhető lesz.

Nem sokkal később a bejegyzést eltávolították, de a Seasoned Gaming és a Reddit felhasználói is megörökítették azt, így most már tényleg nem lesz nagy meglepetés, ha december 15-én bemutatkozik az újrázás.

17.
17.
zsocc-nrg
Remélem hogy PC-re is kiadják mert a jelenlegi változatot csak community fix-ekkel lehet játszható formába hozni...
16.
16.
Switchre instant buy nekem, allat lenne! ;-)
15.
15.
Dante946
Van egy olyan érzésem, hogy a Demon's Souls is hamarosan kaphat valamiféle felújítást, ugyan is a szervereket hamarosan lekapcsolják, holott jelenleg is rengetegen játszanak ( Ez utóbbi személyes tapasztalak, épp itt van előttem a játék, és minden tele van vérfoltokkal, meg phantomokkal :D )
14.
14.
FiveSalmon69
Végre! Már csak a Demons Souls hiányzik.
7.
7.
guba800
Ez egy nagyon jó hír!
5.
5.
Duken
#1: Rengetegszer kitoltam és ez is insta buy lesz!
4.
4.
delphijos
#1: "Tipikusan az a játék volt, hogy a fenét se érdekelte a grafika, aki játszott vele és szerette"

Nem értem ezt a megjegyzést, azóta eltelt 6 év. Nem feltétlenül azokkal akarják megvetetni akik játszottak vele, és akiknek AKKOR megfeelelő volt a grafika, hanem estleg azokkal akik NEM játszottak vele ( estleg túl fiatalok voltak akkor ) és nekik MA már elég megkopott a grafika ahhoz hogy ne kelljen nekik. Amúgy is mai konzolokon csak a box-on megy a bc-vel.
3.
3.
Krezy
2017 dec. 25. megjelenés
2.
2.
Chrysh
#1: Nem de azért jó lenne hogyha neadjisten kiadják pcre ezt a változatot, ugyanis akkor nem kell vele annyit szarozni, hogy vállalhatóan menjen.
1.
1.
DarkLord
Tipikusan az a játék volt, hogy a fenét se érdekelte a grafika, aki játszott vele és szerette. Persze most ezzel, ha felturbózzák lehet szereznek maguknak még pár vásárlót, akik az életben nem fogják végigjátszani, de legalább megveszik, majd mert szép lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...