Bemutatkozott a PUBG sivatagi térképe

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 7.
  • Képek
Link másolása
Egy ideje már tudjuk, hogy hamarosan egy sivatagi témájú térképpel bővül a PlayerUnknown's Battlegrounds. A Bluhole lerántotta a leplet Miramarról, néhány képünk van róla a közelgő trailer előtt.

Miramar néven fut a PlayerUnknown's Battlegrounds régóta beígért sivatagi térképe. A környék tele van ipari létesítményekkel, tengerparti falvakkal és száraz homokdűnékkel. Maga környezet drasztikusan más megközelítést igényel a játékosoktól, ha a legtovább szeretnének életben maradni. nincsenek már buja növények, ahol el tudunk bújni, igaz, rengeteg épület van, ahol közelharcra is sor kerülhet.

A térképen nyolc nagyvárost találunk, amelyek eltérő épületekkel, kikötőkkel és vasúttal operálnak. Los Leones a legnagyobb település számos építési területtel, míg El Pozo elsősorban a szórakozónegyedéről híres, itt található a Luchador Arena, ahol a motorozási képességeinket vethetjük latba.

Pecadóban van a régió legnagyobb kaszinója, és még négycsillagos szállodákat is találunk itt. Ha elfoglaljuk az egyik nagyobb épületet, előnyre tehetünk szert.

Miramarban egy új járművet, egy régi pickupot is zsákmányolhatunk és csak itt vehetjük kézbe a Win94-es fegyvert.

Az új térképet várhatóan még ebben a hónapban kipróbálhatjuk. Xbox One-on a jövő héten, azaz december 12-én landol a játék az Xbox Game Preview program keretében.

3.
3.
Firsttime
#2: Most nézem, ez lehet nem is börtön, hanem valami katonai telep? :D Vagy mi????
2.
2.
Firsttime
Azt hittem ebbe a mapba majd tesznek azért munkát. De nem. Minden ugyan az, ugyanúgy néz ki. Vegyük mondjuk a börtönös képet. Oké, hogy az őrtornyok ugyanolyan formájúak, de legalább a textúrákon változtatnának egy kicsit, Ugyan ez igaz a targoncákra. Hát az isten szerelmére.. Legalább a szinük legyen más, vagy nem tudom. Ott van öt darab álló henger forma a kép alján. Teljesen megegyezik, még a textúra is ugyanaz, és ott állnak egymás mellet 2 méterre. Nemár...Ja meg az egész területen max 3 féle fa látható. Az, hogy az egyikk kisebb a másik nagyobb, az csak scale. Attól még a modell meg a textúra ugyanaz. Meg a kétféle lyuk a kerítésen is szánalmas...
1.
1.
Spiderling
Mikor lesz a fejlesztői live stream, ahol bemutatják a desert mapot nagyjából?

Dec. 7.-e rémlik, de lehet tévedek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...