Alien vs. Predator képség

Link másolása

GK - Nem is olyan rég kijött az Alien versus Predator első trailere, mely nem sok mindent árul el, de elég jóra sikeredett. Ugye az Alien sorozat négy míg a Predator 2 sorozatot élt meg. Én amellett foglalok állást, hogy mindkét film esetében az első rész volt a legjobb, habár az Alien 2 még ott volt a topon, de a másik két rész írtó gagyi volt. Szerintem a 20th Century már nem tudott mást kitalálni és épp ezért eresztik össze Alien és Predator barátainkat. A történetről nem sok mident tudni. Annyi biztos, hogy egy kutatócsoport az Antarktiszon kutat és csodák-csodájára rábukkanak egy barlangra melyben valami különös ok folytán Predatorok és Alien tojások találhatóak. Természetesen mi felelőtlen emberek szabadjára engedjük őket-sztem ez rosszabb, mint felébreszteni egy alvó oroszlánt- és ami még biztos, hogy mi csak vesztesekként hagyhatjuk el a csatateret. No mindegy hamarosan kiderül mi is történik "velünk" és gonosz barátainkkal. A film alapötletét az Alien vs. Predator nevű játék adja, amely hatalmas sikert aratott. Kellemes érzés volt úgy elmenni a katona mellett, hogy nem vett észre:) A képeken semmi konkrét akció nincs semmi vér semmi agyvelő egyszerű, mezei képek, de nézzétek meg őket!!

  
  
  
 

3.
3.
badguy
a Ragadozó két részes. se több, se kevesebb. ami idehaza Predator3 (vagy Ragadozó3) néven fut, azt a hazai forgalmazó látta el egy jól csengő névvel, mivel e nélkül a kutya sem lenne kíváncsi az ócska, huszadrangú, videotékás szemetükre. egy napon nem lehet említeni azzal aminek látszani/láttatni akarják. az Aliens vs Predator 199o óta létezik képregény formájában (ekkor készült ugyanis a Predator2 aminek a végén a Ragadozók trófeái között egy Idegen koponya is feltűnt. vszeg ez indította útjára az egészet, bár ebben nem vagyok biztos) ezen kívül könyv formájában is létezik. tehát nem a játék az alap (már a PCs ami 1999-ben jött ki, mivel van egy, vmi ATARI Jaguárra megjelent játék is ami vszeg korábbi). ezenkívül az AvsPről mint film már legalább 5! éve pletykálnak. az, hogy most végre elkészül kész csoda. nem tagadom a jól sikerült játéknak is lehet köze hozzá, hogy a farvizét meglovagolva megvalósulni látszik. ha nem a történetet vették át, hanem a sikeren kaptak rajta, akkor miért nem azt írod? vagy így akarjátok kommentekre kényszeríteni a népeket? :) :/
2.
2.
Shifty
Igen Predator 3.ami ugyan nem ilyen címen futott,de ezt a témát dolgozta fel. De ha tévednék akkor sorry. Aztán a játék szolgálta az ötletet a filmre. Nem a történtet vették át,hanem annak sikeréből kiindulva gondolták,hogy készítenek egy filmet.
1.
1.
badguy
Predator 3?? sztem elnéztél vmit. hja és az alapötlet sem a játékból ered.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...