Megérkezett a The Evil Within 2 demója

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 9.
  • Letöltés
Link másolása
Nyakig benne vagyunk az ünnepi szezonban, a Bethesda pedig még több The Evil Within 2-n szeretne túladni, ezért egy kipróbálható változattal kedveskedett PC-n és konzolokon. A horrorjáték teljes első fejezetét játszhatjuk végig.

Mától térítésmentesen végigjátszhatjuk a The Evil Within 2 nyitófejezetét PC-n, Xbox One-on és PS4-en, ami után talán kedvet kapsz a teljes verzió megvásárlásához. Természetesen minden elért eredményedet továbbviheted később.

Főhősünk, Sebastian Castellanos mostanság gyakran a pohár fenekére néz. Azonban mégis visszatér a STEM nevű virtuális valóságba, miután régi kollégája szerint lánya, Lily mégsem halt meg.

Kellemes borzongást mindenkinek!

6.
6.
iszonyat nagy game. a RE7 demóján elaludtam, ennek a demója kitolása után instant buy. Év játéka gyanús ebben a kategóriában.
5.
5.
FlexSteel
#4: Szubjektív. A resi7 alatt én majdnem elaludtam. Annyira untam az egészet kábé a felétől. Az Evil Within2 viszont iszonyatosan megfogott. Nagyon tetszett. Többnyire lopakodtam végig, így nálam túlzás lenne azt állítani, hogy inkább akciójáték.
4.
4.
logic5
#1: Ennek semmi köze a RE7-hez. Az fényévekkel jobb..
3.
3.
guba800
#1: Pedig hidd el hogy nagyon jó a resi 7 is, próbáld ki, nem fogsz csalódni!
2.
2.
Yanez
#1: Ez inkább az akcióra hajaz, a resi 7 viszont a túlélő horrorból kínál többet. Szerintem mindkettő kiváló a maga módján!
1.
1.
Darksiders84
Most szereztem be a héten kezdtem el és nagyon nem bántam meg hiába a gyenge grafika van egy jó féle hangulata felépítése a játéknak. Kicsit Resi 4 de ez csak jó neki. Amúgy a Resident VII helyett választottam ezt de majd azt is beszerzem bár ezután már nem biztos hogy vonz majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...