A Blizzard a legjobb munkahely a fejlesztők szerint

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 10.
  • Biznisz
Link másolása
A munkahelyi értékeléseket összesítő Glassdoor kiadta a toplistáját, amely a legjobb munkáltatókat vonultatja fel. A szigorúan videojátékos cégek közül kettő verekedte be magát a legjobbak közé.

Idén is elkészítette a legjobb munkahelyeket felvonultató toplistáját a Glassdoor. Az oldalon az alkalmazottak értékelhetik a munkáltatóikat különböző szempont szerint, így egyértelmű képet kaphatunk arról, hogy mennyire jó az adott cégeknél dolgozni. A kizárólag videojátékokkal foglalkozó vállalatok közül kettő verekedte be magát a legjobbak közé.

A Blizzard Entertainment a huszonnyolcadik lett, az értékelések szerint a fejlesztőcég pihentető és barátságos munkakörnyezetet biztosít, és a munka-magánélet egyensúlyának megteremtésében is segítőkész. A beszámolók szerint pozitívum, hogy a Blizzard világos alapokat fektet le, és tartja is magát azokhoz, negatívum viszont, hogy a kaliforniai székhely miatt nehezebb a megélhetés, és igen keményen kell dolgozni, hogy megfeleljünk az elvárásoknak.

A másik videojátékos cég az Electronic Arts, amely az ötvenhatodik lett. A munkavállalók szerint a kiadó remek fizetéseket és juttatásokat biztosít, emellett ingyen játékokat ad az alkalmazottaknak, van fagyi és masszőr az irodaházakban, és mindenféle közösségi eseményeket szervez a csapatoknak. Az egyik kritika szerint a kiadónak azonban több játékidőt kellene biztosítania a fejlesztőknek, hogy azok megismerhessenek más termékeket, míg egy másik úgy foglalta össze a véleményét, hogy "az EA szuper, kivéve amikor leépítés van".

A listát egyébként a Facebook vezeti.

1.
1.
mestermagyar
"emellett ingyen játékokat ad az alkalmazottaknak"
"az egyik kritika szerint a kiadónak azonban több játékidőt kellene biztosítania a fejlesztőknek, hogy azok megismerhessenek más termékeket"


Ha valamin látszik egy játékkiadó csődje, az ez. Szarrákeresi magát a dolgozójuk de a saját játékuk annyira szar/drága hogy ingyen kell rátukmálni. Rohadt jó a céges élet, de folyton a saját szar játékokat kell tolni és ez szörnyű! :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...