Jön a Street Fighter - 30th Anniversary Collection

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei Capcom Cup rendezvényen jelentette be a japán kiadó, hogy újabb gyűjtői, ünnepi kiadást kap a Street Fighter-sorozat. A harmincadik születésnap alkalmából a csomag a klasszikus részek összes epizódját tartalmazni fogja.

Harminc évvel ezelőtt, 1987-ben jelent meg az első Street Fighter-epizód, ami ennyi év eltelte után is ugyanolyan népszerű, mint amikor bemutatkozott. Az évek során több mint 80 különböző Street Fighter-kiadást kaptak a rajongók, amelyek több mint 60 különböző karaktert vonultattak fel. Mindez közel 40 millió eladott példányszámra volt eddig elegendő, amihez a most bejelentett, 12 klasszikus részt tartalmazó Street Fighter - 30th Anniversary Collection is hozzátesz majd.

A csomagban megtaláljuk a Street Fightert, a Street Fighter második részét, a Street Fighter II: Champion Editiont, a Street Fighter II: Hyper Fightingot, a Super Street Fighter második epizódját, a Super Street Fighter II: Turbót, a Street Fighter Alphát, a Street Fighter Alpha 2-t, a Street Fighter Alpha 3-at, a Street Fighter harmadik epizódját, a Street Fighter III: 2nd Impactot és a Street Fighter III: Third Strike-ot.

Érdekesség, hogy négy játék (Street Fighter II, Super Street Fighter II Turbo, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III: 3d Strike) rangsorolt és causal multiplayer módot is kap, lobbival és ranglétrával.

Az ünnepi kiadás Nintendo Switch-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, a tervek szerint valamikor 2018 májusában.

Új Street Fighter V-karakterek mutatkoztak be

Szintén a Capcom Cupon jelentette be Yoshinori Ono, hogy a Street Fighter V harmadik szezonjában hat új karakter csatlakozik majd az eddigi felhozatalhoz. Köztük lesznek visszatérők, mint Blanka, Cody, Sagat és Sakura. A két új bunyós pedig G és Falke lesz.

4.
4.
imchristailor
#3: És ha egy meteor miatt mind meghalunk.. akkor jól benézted. Pár trillió év múlva az emberiség új generációja ezen a meggondolatlan kommenten fog kacagni.
3.
3.
#2: 10 év múlva is ugyanúgy lesz nyomtatott újság.
2.
2.
Darksiders84
Én a karórákat kezdtem el gyűjteni pár éve mindig kinézek egyet nagy nehezen kiválasztom és megvétel után pár hétre már keresem az újat adok el a régiekből és jön az új kedvenc. Más mobilt cserélget havonta mindenkinek van valami hülyesége. Van viszont régről 576 konzol újság gyűjteményem összes szám hiánytalanul. Eladnám ha érdekelné valakit egyben. Valószínűleg még 10 év mire lenne értéke amikor már semmilyen papíros újság magazin nem lesz már.
1.
1.
DarkLord
Mondjuk a fanatikus gyűjtők, akinek meg van az összes eddig megjelent 500 rész annak bármit adnak ki ugyanúgy megfogja venni. Én is gyűjtök egy lemez sorozatot zenei, amiben évek óta csak a greatest meg a best of megy, de mivel meg van az azelőtti több, mint 100 kiadvány így mindig rávagyok kényszerítve arra, hogy megvegyem ezeket az albumokat is, mert ha már meg van az összes és tudom, hogy ez megint ugyanaz, de kell a gyűjteménybe...ugyanez van azokkal is akik SF rajongók és gyűjtők. Mert kell még, ha 20. -szor is van meg, de kell, mert nem szakadhat meg a gyűjtemény. Ronda dolog ez sokszor a kiadóktól, de ez van, ha valamit elkezd gyűjteni az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...