Már tölthető a Battlefield 2142 demója

  • Írta: Daks
  • 2006. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
Két nappal a hivatalos megjelenés előtt már letölthető a Battlefield 2142 demója. Egyelőre csak torrentes linkkel tudunk szolgálni, de hamarosan lesz lokálban is!
Két nappal a hivatalos megjelenés előtt már letölthető a Battlefield 2142 demója. Egyelőre csak torrentes linkkel tudunk szolgálni, de hamarosan lesz lokálban is!


A próbaverzió csak szombat délelőtt fog hivatalosan debütálni, ám a játékot előrendelők már ma leszedhették a demót az Electronic Arts oldaláról. Néhány jó munkásember nem volt rest és felpakolta a picivel több, mint 1 gigás telepítőt a torrent hálózatra, így történt meg az, hogy exkluzív premier előtti játéklehetőség nyílt rá - többek közt a GK olvasóinak is. A torrentek persze piszok lassúak, de már mi is szedjük, így nemsokára lokálba is fel tudjuk majd tenni - legfeljebb mire hivatalosan megjelenik, addigra már tőlünk is letölthető lesz :). Következzenek a torrent ajánlatok:

ISOhunt (20 és 80k között mozog)
Torrentz - mirror lista


FACT: A félreértések elkerülése végett megjegyeznénk, hogy nem reklámozzuk a torrentet, de még csak nem is warezolunk, lévén a demo nem kereskedelmi alapú, így szabadon terjeszthető. A torrentet lehet illegális célokra használni, de jelen esetben nem áll fenn ez a helyzet, így kéretik tolerálni, hogy lassan megy lokálba a fájl.

28.
28.
Patrik044
Nekem meg sirály a játék de a gépem tönkre ment el költöztünk és nincs internetttem nagyon nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!
27.
27.
Daks
nekem nem ment, de megvárhatjuk, hogy más 6600-as is véleményt mondjon
26.
26.
skiz0
szóval akkor... akkor most jó gef 6600-zal? :D

vágom én, hogy ott van a vidikártya kompatibilitás, és nincsen felsorolva, nade ez...ez akkor negatív diszkrimináció :O :@@

miaz hogy pont a Gef6600 marad ki??? :DD

ez röhej lenne...



vagy tényleg csak a legújabb dx és forceware driverek kellenének? :D
25.
25.
Daks
éés már itt is van :)
24.
24.
pstomi
daks kb hány ora mulva lesz lokál?

23.
23.
Daks
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS WITH LATEST DRIVER VERSION INFO.



NVIDIA



Driver tested: Forceware v91.31 Windows XP



GeForce 5800 series

GeForce 5900 series

GeForce 6200 series

GeForce 6800 series

GeForce 7300 series

GeForce 7800 series

GeForce FX 5700 series

GeForce FX 5900 series

GeForce FX 5950 series

22.
22.
sTERNKERN
skiz0 : Olvasd el a 23. kommentet; Krinyo kolléga ismertette a tényállást :)
21.
21.
skiz0
looooool, nem megy Geforce 6600-zal???

ez komoly Daks?

nekem is azom van, de ez akkor hiperlol....

nem lehet, hogy a hiba az ön készüléikében van? :D :P



mit ír ki Daks amúgy?
20.
20.
sTERNKERN
Mindig is szerettem a BF játékokat, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy kezdik alább adni a dolgot. BF2-ben alapból 3 hatalom volt, itt már csak kettő. A járművek majdhogynem csak újra lettek modellezve.. szerencse, hogy raktak bele egy-két érdekes fegyvert, kiegészítőt.. mind1, azért töltöm, remélem lesz olyan hangulata mind az eddigieknek :)
19.
19.
pstomi
gefrorce 6600 25 000 ft az 5700 pedig 12 000 ft. Nagy fasz az ea hogvy a 2-szer annyiért megváséárolt és 2-szer annyiszor jobb teljesitményü kártyát nem támopgata helyette a joval szarabbbat.
18.
18.
Daks
na hogy szakadna meg EA, hogy a 6600-as geforce-ot nem tamogatja... potyara leszenvedhettem a demot, erre el se indul... bezzeg még az 5700-es FX is viszi a jatekot... ilyet még nem láttam
17.
17.
twarez
skizO

tudom, olvasom egyébként az oldalt rendszeresen

16.
16.
Daks
carbonból jön nemsokára a PC-s is, elvégre november 1-én már a teljes jelenik meg, így 1-2 hét és tuti itt lesz a demó is. na de vissza a BF2142-höz... off vége.
14.
14.
Bladez
Amúgy ez hivatalosan előbb kihozott "ellopott" változat(valamelyik okos előrendelő felrakta:D)Ja nekem már jön "magyar torrentről":D
14.
14.
skiz0
és ráadásul PS2....

de ha ilyen okos vagy kedves twarez, megsúgom hogy van már X360-as demo is...
13.
13.
fojesz
Ez a Carbon-demó más tészta: ez kiszivárogtatott fájl, nem hivatalos és lopottnak minősül.
12.
12.
twarez
ezt is feltehetnétek

Need for speed Carbon Demo USA PS2 PAL

hogy tilegyetek az elsök akik localból tolják



gondolom ezt is ilyen "jó munkásember-rek" nyomták ki exkluzivan a torrent hálozatokra
11.
11.
Myko Alto
Van benne valami, amit mondasz Bladez, csak tudod Daks itt tényleg megtesz mindent, hogy olyan hírek legyenek, hogy igenis érdemes legyen ide járni olvasni őket és akkor egy szerintem tök hülyeséggel próbálnak belekötni. Ez azért már kis helyreigazítást igényel szerintem és én mint laptulajdonos és főszerkesztő ezt meg is tettem :)
10.
10.
Bladez
Na egy kicsit temposabban:DDe amúgy nagy piros pont azé hogy lassan fent lesz mer szerintem hazai oldalak közül ti vagytok az elsők.Ja és warezhez hozzászólva meg se éri ilyen kommentekre reagálni(okos emberek:P).
9.
9.
Myko Alto
Kedves Nagyokosok!



Elmondanátok, hogy miért is lenne ez warez? Ez egy DEMO! A demo nem kereskedelmi alapú. Ha a teljes játékról lenne szó, akkor azt mondom okés, warez, bár akkor nem találkoztatok volna vele az oldaloN!
8.
8.
General Thomas
"nem hiszem el hoigy nem tudjátok felnyoni lokálra"

épp azon van Daks, és türelem, de mivel sok ember nagyon várja a játékot és nem akar várni egy-két napot akkor innen szedi le.

Bár lehet hogy mire felkerül a Gk-ra még nem szedte le és kezdheti innen mivel ez gyorsabb :D



Egyébként maga a torrent nem warez, csak vannak oldalak amik azzal foglalkonak, de természetesen vannak legális cuccok is rajta (pl. a magyar S.W.I.N.E. is az már) és mint Daks mondta itt is vannak kiskapuk.
7.
7.
Daks
mégegyszer mondom, a file megosztás nem warezolás, csak ha teljes játék vagy film van rajta. a demo nem illegalis, kerlek titeket toleraljatok, hogy lassan megy lokálba, igyekszünk ahogy tudunk!
6.
6.
skiz0
jajj..maradjál már...

kell ilyen oldal is, ami a "foglalkozik" vele, és nem zárkózik el masszívan a wareztól...

főleg, hogy csak néha van szó a warez dolgokról, ráadásul a torrent nem mondtható annyira wareznek...
4.
4.
Daks
maga a torrent nem illegális, így nem is warez. jogi kiskapukkal legalissa nyilvanitottak, az pedig, hogy egyesek warezolnak rajta, az már nem a torrent kitalálojanak a dolga :). Ennyi erovel a forum, a chat meg minden mas warez-forras lehet. nincs igazam? :)
4.
4.
Daks
sőt akár a google is warez lelőhely ennyi erővel... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...