Bemutatkozik a One Piece: World Seeker

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 18.
  • Bejelentés
A sorozat huszadik születésnapjára fut be a One Piece: World Seeker, amely nagyot vállal a korábbi játékadaptációkhoz képest. Az új rész már nyitott világgal várja a rajongókat.

A hétvégi Jump Festa apropóján mutatkozott be a One Piece: World Seeker, a húszéves manga- és animesorozat soron következő játékadaptációja. A Bandai Namco szárnyai alatt készülő fejlesztés ráadásul nagyot vállal, ezúttal ugyanis nyitott világban kalandozhatunk majd Luffy bőrébe bújva.


Ennél több információt sajnos nem is kaptunk, az biztos, hogy az akció-kaland PC-re, PS4-re és Xbox One-ra érkezik 2018-ban.

6.
6.
giga321
Ez így eddig elég kevéske.
5.
5.
imchristailor
A narutokbol orulok a jatekoknak, koegyszeru a harc rendszere, de nagyon fun jatszani. A one piece jatekok, mint, ahogy ez sem, sosem keltettek fel az erdeklodesemet.
4.
4.
kastorhun
Szomorú vagyok hogy a kedvenc animémből nem tudnak a mai napig egy igazán jó játékot se csinálni, de ez eddig eléggé gagyinak tűnik, grafikailag pedig ronda mint a bűn.
3.
3.
Yanez
#2: Húha, erről nem is tudtam! Szuperül hangzik, de nagyon félek, hogy elcseszik. Viszont nem veszítünk vele semmit, ha elrontják. Ha pedig nem... jöjjön csak, jöjjön! :)
2.
2.
Shannaro
Ha már jött hír a One Piece-ről, akkor itt szeretném felhívni a figyelmet, hogy Hollywood-i liveaction TV sorozat is jön belőle. Marty Adelstein, A szökés producere jelentette be, és azt mondta, minden idők legnagyobb költségvetésű szériája lesz... Mindenki tegye ahova akarja, de Oda Eiichiro azt mondta, csak úgy hajlandó elfogadni, ha a manga rajongói is szeretni fogják. Legalább ez már pozitívumnak számít, legalábbis nekem.
1.
1.
Yanez
Nagyon remélem, hogy egy jó kis sztoriközpontú barangolós game lesz, nem pedig egy farmolós, karaktergyurogatásra épülő kakilaki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...