Battle Royale-módot kap a CS: GO is?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre jobban terjed a Battle Royale-láz, a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere egyre több fejlesztőt megihletett. Úgy tűnik, a Valve is beáll a sorba, és egy hasonszőrű játékmóddal vértezi fel a Counter-Strike: Global Offensive-et.

A Valve News Network górcső alát vette a Counter-Strike: Global Offensive tavaly májusban élesedett frissítéseit, és számos adat arra utal, hogy a készítők hamarosan Battle Royale-móddal vértezik fel a kompetitív shootert. A csapat többek között íjakat, adrenalininjekciókat, MK2 gránátokat, szonárokat és ökölharcra utaló jeleket talált az adatállományt vizsgálva.

Ezek a finomságok még nem részei a Counter-Strike: Global Offensive-nek, ahogyan a de_canals és a survival_island elnevezésű térképek sem.

Elképzelhető tehát, hogy a Valve hamarosan felül a PUBG-vonatra, persze lehetséges, hogy nem lesz belőle semmi: emlékezzünk, hogy az adatbányászok korábban a Half-Life 3-ra és a Left 4 Dead 3-ra utaló jeleket is találtak már!

11.
11.
br1Koo
#10: Ládanyitogatásból kést szerezni köztudottan marhaság, abból a pénzből amiből nyitnál egy szar safari mesht már vehetsz egy jó állapotban lévő Karambitot.
A skinek árait meg teljesen a felhasználókra bízták a Steam Market-en keresztül, igaz hogy kaszálnak belőle szépen minden egyes eladásnál, dehát csak ők hozták létre és tartják fent a rendszert, tehát ez valamilyen szinten érthető.
Az a helyzet a Valve-al, hogy még ha pénzéhesek legalább nem a kötelező kellékeket adják el neked plusz pénzért, hanem az extra tartalmakat.
A játékot tudod játsszani skinek nélkül is.
10.
10.
almaspite
#9: Aha. CS go láda simulatoron -5000$ és jött két kés skin, de így is elszállt az ára. Ilyenkor meg belegondolok, hogy valakik tényleg belevernek ennyit. Hmm nem pénz éhesek annyira mint az EA az a lényeg. Náluk meg semmi gond nincs a loot boxal, végtére is CS ért se fizetsz 4k-t.
6.
6.
mestermagyar
#5: A CS a Valve COD-ja. Bármennyire is hülyének néznek majd páran emiatt, szerintem ez a helyzet. Mennyit változott mégis az utóbbi 20 évben? Ugyanaz a játék csak minden mást variáltak körülötte.


Addig volt szimpla FPS multi lövölde amíg a COD-nak is elég volt hogy sokan tolják. Most viszont már Battle Royale kell a népnek.
5.
5.
McDuff
Na ha ez igaz, az már mindennek a legalja. Pont a CS és Valve nem szorul rá erre...
2.
2.
Shannaro
#1: Reméljük ezzel megelégszik mindkét tábor, és nem bővítik saját aranyköpésekkel.

Azért már várom, hogy az online sakk játékokban hogyan oldják meg a Battle Royal-t... Én látok abban is potenciált.
1.
1.
Ooorky
A PUBG szar!

Hirdetésünket A PS4 király!, Nem veszek teljes áron játékot! és a Nem veszek félkész terméket! egyesületek szponzorálták.

A PUBG fasza!

Hirdetésünket a PUBG játékosok közössége szponzorálta.

(Asszem ezzel összefoglaltam kb 50 kommentet).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...