Februárban jön Switch-re a Dragon Quest Builders

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 19.
  • Megjelenés
Noha a második rész is tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján, egyelőre az első Dragon Quest Builders dátumával kell beérnünk. Eszerint februárban játszhatunk a Minecraftra hajazó anyaggal.

A Dragon Quest Builders eredetileg 2016-ban látott napvilágot PS4-en és Vitán. Lényegében egy spin-offról van szó, amit nem titkoltan a Minecraft ihletett. A Dragon Quest világában építkezhetünk, a cél az, hogy újjáépítsük a birodalmat és craftoljunk ezerrel.

A Square Enix bejelentette, hogy a sandbox anyag február 9-én landol Nintendo Switch-en. Itt feltölthetjük saját alkotásainkat az erre szolgáló Terra Incognita módban, ám az új verzió további tárgykészítési funkciókkal is fel lesz vértezve. A harcok mellett még a Great Sabrecubot is meglovagolhatjuk Nintendón.

A japán kiadó még a nyáron erősítette meg, hogy a Dragon Quest Builders II is napvilágot lát a hibridkonzolon, bár a dátuma még nem ismert. Ha távol áll tőled az építkezés, jó hír, hogy a sorozat következő fő része, a Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age is nyugatra tart.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...