Már készül a The Division folytatása?

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 24.
  • Pletyka
Nemrég készült el a The Division legfrissebb, 1.8-as frissítése, ám a fejlesztők ügyvezetője, David Polfeldt már egy esetleges folytatást helyezett kilátásba. Mint mondja, rengeteg ötletük van a második részre.

Az IGN-nek adott interjújában a Massive Entertainment ügyvezető igazgatója, David Polfeldt utalt rá, hogy a csapat mindenképp folytatni szeretné a The Divisiont. "Ez egy csodálatos márka, amely rengeteg potenciális történettel bír. Számos olyan dolog van, amit nem tettünk bele az első részbe" - fogalmazott az úriember.

"Határozottan úgy gondolom, sok lehetőség rejtőzik a folytatásban." Polfeldt nem csupán az online módot szeretné életben tartani, használható ötleteik vannak arra nézve, hogy merre vihetik tovább a játékot. "Jelenleg azonban nem beszélhet róluk."

Mi ez, ha nem egy utalás a The Division II-re? Az első rész szépen fogyott, a készítők rendszeresen frissítik a játékot azóta is. A munkálatok tehát nem értek véget a premier napján, másfél év után már rá sem lehet ismeri a The Divisionre. Persze könnyen lehet, hogy a fejlesztő vicces kedvében volt, és végül nem kapunk igazi folytatást, csak DLC-ket, de ez nem olyan valószínű.

Várjuk a hivatalos megerősítést!

23.
almaspite
#2: Egyetértek. Félelmetes mennyire nincsenek kihasználva, azok a pályák. Amikor megjelent a survival dlc. Jézus. Nagyon jó hangulata van, ahogy az egész városnak végre van valami értelme, hogy felderítsd.
22.
almaspite
#21: Persze. Nagyon szép mentség az uborkának. Talán a következő rész olyan lesz mint amit anno a trailerbe kiadtak.
21.
crytek
#20: Ha nem kell csíter go konzol ennyi
20.
Dave567
Nagyon remek játék lett volna, élveztem is, 600 óra + 600 rouge kill, persze sokat segítettek a csapat társaim is benne, remek grafika részlet gazdag meg minden.
DE:Teli csíterekkel, és nem igaz, hogy nem lehetett volna tenni ellene, abba is hagytam.
Cseppet sem várom a 2-őt, sőt ne is készítsék el, míg ezt rendeb nem hozzák..
18.
NemecsekErno
Szuper jó hír, csak attól tartok, hogy teljesen elfogják vinni a DLC-k alapján a multiplayer irányába.

Nagy kár lenne érte, az egyik legjobb játékélmény volt, de a multis DLC-k (talán csak az Underground kivételével), meg az aránytalan Dark Zone eléggé elvette a kedvemet a folytatástól.
17.
Oldman
Shatterhand!
Làtom a jàtèkot, de rohadtul zavart amit ìrtam. Ami a legjobban, ès pont ezt nem lehet inaktivàlni, azok az ugràlò mèretes èleterőcsìkok. A többivel mèg ùgy ahogy ellennèk. Igen, bennem van a hiba, nem tehetek ròla. Mennyiből àllt volna, ha ezt a menüben kiiktathatóvà tettèk volna konzoloknàl!? Làsd Ghost recon wildlands...utòlag tanultak belőle.
16.
shatterhand
#15: Ps4en rommá játszottam magam és semmi zavaró nincs benne. Tényleg benned van a hiba ha még így se látod a játékot.
15.
Oldman
Crytek! 12#
Jàtsszàl ps konzolon, ott làtni fogsz hudokat. Pc-n ki lehet iktatni, konzol verziòknàl csak egy rèszèt sajnos! Ha akcò van akkor nem emberek, hanem hudok rohannak felèm lènyegèben, ezt untam meg. Bàrcsak "faszsàgokat" beszelnèk...
12.
crytek
#11: Aha

https://www.youtube.com/watch?v=qS4RbACqQRU

Valóban elrontja lófaszt se látok a videóban...Attól még hogy te nem mersz belépni a menűbe és kikapcsolni nem kéne faszságokat beszélni. Még a végén elhiszi valaki,
11.
Oldman
Igen, ez egy olyan jàtèk, ahol az èleterő alig fogy... Èppen emiatt lett megosztò az a game, sajnos engem is idegesìtett. Ennèl jobban màr csak az zavart, hogy a hudokat nem lehetett egyènire szabni, emiatt a kèpernyő tele van különfèle vilàgìtó jelzèsekkel, csìkokkal, szàmokkal, oszlopokkal. Lènyegèben hiàba szèp maga a grafika, ha ezt teljesen elrontja a rengeteg segìtő hud. Emiatt hagytam abba a jàtèkot 3-òra jàtèkidő utàn.. Pedig nem lenne rossz.
10.
shatterhand
#4: Rpg-ben miért nem kéred számon a sérülési rendszert?

Azért az hihetetetlen,hogy se fantasyban ,se scifiben nem gond az xp. "Jelen" idoben jatszodo vikágban ez volt mindig a legnagyobb probléma: headshot! Miért nem hal meg? Mert ott az XP!
8.
simon 555
Mikor lesz végre egy olyan MMO mint a WoW, hogy hosszú évekig megmarad az alap és csak azt bôvítik? Destinyt is elkúrták, ezt is el fogják ezzel...
7.
crytek
Na akkor jővő karira meg is lesz mi az uplay free game :) Várjuk
6.
Firsttime
#4: Játsz cs:go-t, ha egy golyóval fejest akarsz lőni. Bár egy két fegyverrel ott ia bajban leszel.
4.
Fontos 96
"Számos olyan dolog van, amit nem tettünk bele az első részbe."
Igen például éles lőszert. Amikor 4 játékos LMG-vel nyom bele fejenként 4 tárat a bossba, és a bossnak még mindig van 3/4 élete.
3.
shatterhand
Megvettem ujra. Annakidejen is tetszett es most is. Csak masfel ev utan kurvasok az info es mar nem vagom mi micsoda. Elolrol meg nincs kedvem kezdeni. Igy csak boklaszok egyedul az uj teruleten es lovoldozok.
Johet a 2.resz meg a film is....ha keszul egyaltalan...azota se hallottam felole.
2.
Firsttime
#1: Nagyjából. De a kivitelezésre a mai napig nem lehet panasz. Szerintem még mindig nincs egy játékban sem egy ekkora városrész ilyen aprólékosan kidolgozva. Bámulatos. Lehet újra fel is rakom, most így télen. Csak barangolni egyet a havas városban.
Amúgy örülnék ha hasonló vagy még jobb látvánnyal osszedobnanak egy valamire való single-t.
1.
szinkron
Egysíkú játékmenet egy gyönyörű pályával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...