Folytatódik a Bright

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába a negatív kritikák, a nézettségi adatok alapján úgy döntött a Netflix, hogy folytatja a Brightot. Az már biztos, hogy Will Smith és Joel Edgerton is visszatér a szerepébe.

A Bright a fantasyt és napjaink Los Angelesét gyúrja össze, ahol a lakosság három kasztra osztható: az elfek képviselik az elitet, az emberek a középosztálybeliek, míg az orkoké a legszegényebb réteg. A Joel Edgerton által alakított Nick Jakob az első ork, akiből rendőrtiszt válik, és miközben a bűn ellen harcol ember társa (Will Smith) oldalán, az előítéletekkel is meg kell küzdenie.

Habár a december 22-én debütált film negatív kritikákat kapott, a Netflix szerint egy filmjét sem nézték meg ennyien az első héten, ezek után pedig nem meglepő, hogy úgy döntött, folytatást készít hozzá. A hírek szerint Edgerton és Smith is visszatér majd a szerepére, David Ayer pedig nemcsak a rendezői székbe ül vissza, de Max Landis írótól is átveszi a stafétát.

10.
10.
gtc376
A film jó, szórakoztató, várjuk a folytatást.
9.
9.
szinkron
Kurva jó film, nem értem a fanyalgást.
8.
8.
silkgoat
Azert ha megnezzuk mondjuk a rotten tomatoes-t vagy akarhol mashol az ertekelest, a kritikusok fanyalognak csak, a nezoknek elegge tetszik a Bright.
Persze, kicsit osszevissza volt, de hat nem konnyu egyetlen filmben felepiteni az univerzumot. Azert eleg jol sikerult. Mar az elejen a falfirkakkal probaltak az eroviszonyokat megmutatni. Nekem nagyon tetszett, mert szorakoztato volt. A kritikusok fanyalgasat - foleg, mivel amugy is utaljak a netfilexet a mozi elleneben - leszarom. :D
7.
7.
hadzsime
Nem volt ez annyira szar mint amennyire gondoltam. Nem kiemelkedő, de egyszer meg lehet nézni. Egész faszán felépítették a világot, amiben játszódik.
6.
6.
Beniciodeltoro
A Sicario 2-t nézzétek meg majd, ne ezt fos szart.
4.
4.
Duken
Tipikusan az a kategoria ami nagyon szórakoztató de semmi több.
3.
3.
felegyi
Megnéztem, de nem volt egy nagy eresztés. Olyan se eleje se vége, de azért bőven a nézhető kategóriába tartozik...
2.
2.
Zisten
Nekem tetszett a film.
Pont olyan volt amilyenre az előzetesekből számítottam.
Kíváncsian várom a folytatást.

Aki nem látta annak két jó előzetes:
1, https://youtu.be/6EZCBSsBxko
2, https://youtu.be/3uhdG9bOf1I
1.
1.
"az elfek képviselik az elitet, az emberek a középosztálybeliek, míg az orkoké a legszegényebb réteg"
xd mi ez a szar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...