Rajongói folytatást kapott a New Super Mario Bros.

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 6.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány rajongó úgy gondolta, hogy folytatást készít a Nintendo DS-re megjelent New Super Mario Bros. című platformernek. Nos, a játék elkészült, a minőségbe és a tartalomba pedig nem igazán lehet belekötni. Ja, és persze ingyenes!

Rajongói folytatás érkezett a 2006-os év egyik legjobb Nintendo DS-címéhez, a New Super Mario Bros.-hoz. A nyolc új világot, 80 új pályát, friss zenéket és néhány új játékmechanikai újdonságot tartalmazó anyag Newer Super Mario Bros. DS címen fut.

Az elkövetők a Newer Team tagjai voltak, a fejlesztés során a New Super Mario Bros. Editor (NSMBe) nevű pályaszerkesztőre hagyatkoztak.

Ahhoz, hogy játszani tudj vele, le kell töltened a ROM-ot a csapat weboldaláról. Ezután egy emulátorral vagy a saját módosított Nintendo DS-eddel is működésre bírhatod a játékot. Ha megvan a New Super Mario Bros.-példányod., elég azt felpatchelni.

Érdemes megjegyezni, hogy a Nintendo nemigen tűri meg a hasonló rajongói kezdeményezéseket, így tanácsos melegében lecsapni a Newer Super Mario Bros.-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...