Kiegészül a Mario Odyssey és a Mario + Rabbids

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 11.
  • Letöltés
Link másolása
A már megjelent Switch-játékokhoz is bemutatkozott néhány kiegészítő, így a Super Mario Odyssey, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, valamint a Pokkén Tournament DX is villantott egy-egy DLC-t.

Super Mario Odyssey kiegészítője a Luigi’s Balloon World címet viseli, és a nevével ellentétben nem egy új világot, hanem két játékmódot ad hozzá a programhoz. A Hide It módban 30 másodpercet kapunk, hogy elrejtsünk egy lufit a játék pályáin, míg a Find Itban ugyanennyi idő áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy megkeressük más játékosok lufijait. Emellett három skinre és új fotómód-filterekre számíthatunk februárban.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle tavasszal bővül ki, ezúttal egy nagyobb sztorikiegészítőnek örülhetünk, amely a szezonbérletnek is a részét képezi. Sokat nem tudunk róla, elöljáróban legyen elég annyi, hogy Donkey Kong a főszereplője, és egy új világot kapunk majd mellé...

Pokkén Tournament DX is új karakterekkel bővül hamarosan. A Deluxe Battle Pack már megvásárolható, igaz, a konkrét tartalmakra még várnunk kell: a csomag első fele (Aegislash, mint játszható karakter, Mega Rayquaza és Mimikyu, mint támogató karakter) január 31-én, míg a második (Blastoise, mint játszható karakter, Mew és Celebi, mint támogató karakter) pedig március 23-án érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...