Új platformokat hódít meg a Red Faction: Guerrilla?

  • Írta: fojesz
  • 2018. január 19.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a játék jogait birtokló THQ Nordic még nem erősített meg semmit, a GameStoptól származó szivárgás alapján úgy tűnik, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Red Faction: Guerrilla.

A Gematsu szerint a GameStop svéd, finn, norvég és dán üzletei is elkezdték listázni a Red Faction: Guerrilla PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadását. Az adatlapokról semmi egyéb infó nem derül ki, így a megjelenési dátum sem szerepel rajtuk, és azt sem tudni, hogy mezei portban vagy egy felújított változatban gondolkodnak-e a készítők.

A Red Faction: Guerrilla eredetileg 2009-ben jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Volition által jegyzett sorozat a 2011-es Armageddon óta hever parkolópályán, azonban bízzunk benne, hogy a jogokat birtokló THQ Nordic épp a folytatást készítő elő a Guerrilla visszahozásával. Már ha tényleg erre készül.

4.
4.
Rézfánfütyülő
Jó lenne, ha ezzel valahogy sikerülne feltámasztani a sorozatot, ez majdnem az egyetlen ilyen, aminek egyetlen részével sem volt nagyobb bajom.
Az 1 ugye klasszikus, de most tolom újra, és még mindig meglep, hogy mennyire jól kiállta az idő próbáját. 2 kicsit csalódás volt a limitált pusztítással, de a sztori nekem jobban adta, mint az 1nél. A Guerillával rengeteg időt öltem el, a világ kicsit üres volt, de kárpótolt érte a sok pusztítgatás, meg a gameplay jósága, az Armageddont is hasonlóan élveztem, a lineritás ellenére.
Szóval portolják csak össze vissza, ha ez azt jelenti, hogy elég népszerű lesz egy folytatáshoz. Én reménykedem.
2.
2.
user101
Hát remélem jobb lesz a folytatás, mint az elődök, mert ennél unalmasabb, semmitmondóbb, monotonabb játékot keveset adtak ki. Az első RF fantasztikus volt, szinte a Half Life szintjére emelkedett, de a második és a folytatások botrányosan rosszak voltak... :(
1.
1.
Az Armageddon jobb lett szerintem, azt erdemesebb lett volna portolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...