Megjelent a végleges Flight Sim World

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dovetail Games már látja a fényt az alagút végén, a Flight Sim World a minap lépett ki a korai hozzáférésű státuszból. A repülőszimulátorban hét csodálatos egy és kétrotoros gépet irányíthatunk.

A Dovetail abban reménykedik, hogy a Flight Sim World kicsit felidézi majd a repülőszimulátorok aranykorát. Biztosak vagyunk abban, hogy a 2017 májusa óta Early Access-státuszban leledző anyag nem ér majd fel a Microsoft Flight Simulator 2004 népszerűségéhez, mégis hiánypótló darab. A végleges verzió már elérhető a Steamen 39,99 dollárért.

Jelenleg hét polgári repülőgép vezethető a játékban. A beépített oktatómódnak hála vizsgázott pilóta lehet belőlünk, mielőtt belevágunk a rengeteg kihívással kecsegtető missziókba.

A fejlesztés most ér a második szakaszba, február 1-jén már jön is a következő frissítés, jelenleg az időjárásra és a világ finomhangolására koncentrálnak a srácok. Természetesen a modtámogatás is bekerült a kalapba.

3.
3.
Cooper911
#2: Igen benne van az egész föld. A játék az FSX motorjára épül, így ha jól tudom légiforgalom is van benne. Most éppen nincs fent a gépemen, nem tudom megnézni.
De jó kis küldetések vannak benne.
2.
2.
GAMEROD
Mekkora az elérhető berepülhető terület? Csak földrészletek mint az Aerofly-ban, vagy ebben is benne van az egész föld mint az FSX vagy egy X-Plane-ben? Az sem lenne hátrány, ha ma már alapból tartalmaznák a légiforgalmat és a reptéri szolgáltatásokat az ilyen gammák.
1.
1.
dareal
hadd ajánljam Nektek az X-Plane 11-hez készülő ingyenes hazai kiegészítőnket, hazánk még nem volt ilyen szép egy repülőgép szimulátorban sem :)

https://youtu.be/92kdoxFkhEs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...