Konzolokra is jöhet az új House of the Dead

  • Írta: zoenn
  • 2018. január 21.
  • Pletyka
Link másolása
Már jó ideje pihenőpályán a House of the Dead-sorozat, már ami a konzolokat illeti. A Sega minap jelentette be az új részt, amely elsőként a japán játéktermekben indul útjára, azonban van esély rá, hogy otthonra is eljut.

A Sega bejelentette a japán játéktermekbe szánt House of the Dead: Scarlet Dawnt. A fénypisztolyos széria legújabb darabja az Unreal Engine 4-et használja, és az első képek alapján remekül néz ki, sőt egy kézikamerás videónk is van már róla.

Néhány szerencsés kiválasztott - köztük a ResetEra egyik fórumozója - már kipróbálhatta az arcade prototípust, majd egy kérdőívet kellett kitöltenie. Az egyik kérdés az volt, hogy érdekelné-e az emberkét a játék konzolos portja. Bár hivatalos megerősítés nincs, az jó hír, hogy a kiadó legalább kilátásba helyezte az asztali gépekre szánt változatot.

A Scarlet Dawn egyébként három évvel a House of the Dead 4 után játszódik, fő fegyverünk az Uzi géppisztoly lesz. A játékmenet változatlan: sínen haladunk előre, néhány elágazással, nekünk csak a pontos lövésekre kell figyelnünk.

Ha jön is konzolokra a játék, csak a játéktermi változat premierje után várható. Ez akár egy-két év is lehet, lásd a Tekken 7 példáját!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...