Super Mario-animációs film készül a Gru alkotóinál

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Nintendo a hajnali órákban hivatalosan is megerősítette a pletykákat, miszerint az Illumination Entertainment készíthet majd animációs filmet Super Mario főszereplésével.

Miután az elmúlt években több pletyka is felröppent azzal kapcsolatban, hogy a Nintendo animációs filmet készítene Super Mario főszereplésével, már a cég sem tagadta, hogy mik a tervei, inkább az volt csak a kérdés, hogy kivel valósíthatja meg azokat.

A kiotóiak végül a hajnali órákban erősítették meg, hogy a novemberi pletykáknak megfelelően a Gru-sorozat, illetve a Minyonok és A kis kedvencek titkos élete című filmek mögött álló Illumination Entertainment hozhatja majd tető alá az adaptációt. A projekt egyik producere Chris Meledandri, a cég vezérigazgatója, míg a másik Shigeru Miyamoto lesz.

4.
4.
PaprikaJancsi
Én kíváncsi vagyok rá, összességében szeretem a Gru filmeket (bár a harmadikat még nem láttam), és a Minyonok is aranyos volt, bár mozifilmnek nem nagyon nevezném :)
3.
3.
Gykrizsi
Hát reméljük nem a Gru 3 és a Minyonok szellemiségében készül, de amúgy én kíváncsi lennék rá. Hajrá, bár ezekből sokszor nem lesz több pletykáknál. Gears film is ezer stúdió ezer rendezőjéhez be volt már jelentve, de soha nem lett belőle semmi. Mindig jön valami, ami aztán óriásit bukik, és évekig elmegy tőle az emberek kedve, hogy játék-filmet készítsenek.
2.
2.
Darksiders84
Na ezt mennyien fogják vajon megnézni moziba. Érdekes youtubeon a Mario Odyssey első E3 trailerét már több mint 30 milióan nézték meg. Szinte semmi nagy cím amiből ráadásul többet adtak el nincs a közelébe nézettségbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...