The Peterson Case - horror a roswelli incidensről

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Quarter Circle horrorjátéka, a The Peterson Case, amely 1947-ben, nem messze a roswelli ufókatasztrófa helyszínétől játszódik. Egy detektívet alakítunk, akivel a rejtélyesen eltűnt Peterson-család nyomába eredünk.

Franklin Reinhardt nyomozónak fel kell kutatnia az elhagyatott házat, és bizonyítékokat kell találnia arra vonatkozóan, hogy mi történhetett a családdal. Aki a What Remains of Edith Finch-hez hasonló sétálgatásra számít, rossz nyomon jár, hamar kiderül ugyanis, hogy valami nincs rendben a házban, és az sem sejtet sok jót, hogy a közelben történt a roswelli incidens.

A fejlesztőket a P.T, a Signs, a The Mcphearson Tape, az Alien Abduction Stories és a The Vanishing of Ethan Carter ihlette, a nyomozásunk során pont úgy élhetjük majd át, hogy mi történt valójában Petersonékkal, mint a Giant Sparrow fent emlegetett játékában. Az ígéretek szerint fejtörők is várnak ránk, ráadásul a ház és a bizonyítékok helye minden végigjátszás után megváltozik, így több végigjátszást is beletehetünk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő címbe.

A The Peterson Case egyébként VR-támogatást is kap, és a Unity 5 motort használja.

10.
10.
Őrnagy
#8: A Wiki szerint a thrillerben a szereplők nem, vagy csak későn találkoznak a félelmet keltő dologgal. A horrorban viszont sokszor szemtől-szembe lehet látni a gonoszt. De a határvonal a kettő között elég elmosódott.
9.
9.
Őrnagy
#8: Szerintem meg a horrorban fröcsög a vér, a thrillerben meg csak csordogál :D
8.
8.
GAMEROD
#7: Thrillerben inkább az emberek mészárolnak és ölnek. Horrorban vannak természetfeletti dolgok.
7.
7.
Őrnagy
Elhagyatott ház? Ufók? Király.
Végre egy horror játék, amiben nincsenek zombik. Habár ez szerintem inkább thriller.
5.
5.
GAMEROD
Nem lenne rossz a kísértetházas téma, remélem beindulnak az ilyen fejlesztések ha már annyira szeretnek házakat építeni az új enginekkel.
2.
2.
overdosed90
Na, remélem valami értelmes földönkivülis játék lesz mert azokat nagyon hiányolom már. :D
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...