Joaquin Phoenix lehet az új Joker

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 9.
  • Cooltúra
Úgy tűnik, a pletykákkal ellentétben a Warner nem tudta behúzni Leonardo DiCapriót a szerepre, és Joaquin Phoenix alakíthatja majd Jokert a karakter eredettörténetét feldolgozó filmben.

Habár az első pletykák még arról szóltak, hogy a Warner Leonardo DiCapriót szeretné a szerepre, a Variety értesülései szerint végül Joaquin Phoenix játszhatja el Jokert a karakter eredettörténetéről szóló filmben, amit Todd Phillips ír és rendez. Úgy tudni, Phoenix már el is vállalta a szerepet, egyelőre azonban még nem kaptunk hivatalos megerősítést a témában.

Fontos adalék, hogy a Joker-film független lesz a DC jelenleg is futó moziverzumától, ez azt jelenti állítólag, hogy Phoenix érkezése semmilyen módon nem érinti a 2019-re ígért Suicide Squad 2-t, amelyben Jared Leto alakítja a karaktert. Phoenix neve egyébként nem először merül a képregény-filmeknél, a Doctor Strange címszereplőjeként és a Batman v Superman Lex Luthorjaként is szóba jött korábban.

26.
kamgecam
#24: Sértegetéssel semmit nem érsz el csak magadról állítasz ki bizonyítványt. :) Elmezhetnék pszichológiai szempontból a viselkedésedet ,de szerintem Te is tudod a végeredményt...
25.
cod4O
#17: Ja,hogy szeretsz tromfolni....Sajna nem a szerep miatt ölte meg magát,hanem voltak előzményei.Ismét ki kellene vánszorogni a barlangból tanárnéni.
24.
cod4O
#16: "Az érzelmi sérült toprongy és a céltudatos pszichopata nem zárja ki egymást, sőt egyenessen arányos."

Köszönöm az újabb baromságaidat.(TANÁRNŐ) Talán egy kicsit olvasni is kellene a témában nem csak részegen kommentelni.
23.
kamgecam
#19: Ugyan már kérlek hagyjál ezzel a képmutató dumával. Melyik színész nem drogozik vagy iszik? Mégsem halnak meg fiatalon. Persze más a függő és a party alkesz között a különbség de Ledger az utóbbi volt . Ha kemény drogos lett volna a kamera közelébe sem engedik vagy sokkal hamarabb nyilvánosságra került volna.

Nem is állt szándékomban aranyba önteni Ledgert, ezt már megtették a kritikusok és akik az oscart adták neki. Egy egyszerű tényt közöltem hogy nagyon megviselte a szerep. Közvetlen halálát persze lehet nem okozta sok minden közrejátszhatott, de ha valaki ismer Ledger életművét( és nem csak a filmjeire gondolok),érzékenységét és munkabírását akkor következtethetünk arra hogy bizony ennyire megviselte a szerep.
Utolsó interjú vele, érdemes 00:38-00:42-ig visszanézni. Szerintem elég félelmetes.
http://indavideo.hu/video/HEATH_LEDGER_UTOLSO_INTERJUJA

Persze abban egyetértek hogy a drog és az alkohol felgyorsíthatta ezt de csak alkoholista drogosként elkönyvelni Ledgert talán kicsit elhamarkodott ítélet. Szerintem ez egy kurva erős túlzás. Pár csíkot felszívott, leöntött pár pohár whiskyt azt csá. Ember volt, nem volt tökéletes de függő sem volt. Függők azok a diákok akik a gimiben sokszor kitűnő tanulók de egy év alatt tönkrebassza magát és még órán is tikkel a szeme, rázza a lábát, meregeti a szemét. Órán!!! A tanároknak meg fogalmuk sincs róla, úgy feleltetik le hogy a gyerek hadar, jól elmondja de nem normális gyorsaságban. Én is csak azért szúrom ki mert fiatalabb koromba hajón dolgoztam magam is sok mindent kipróbáltam, kíváncsiság miatt de nem voltam hülye hogy tönkretegyem magam. Mégis tehetetlenek érzem magam és mérgesnek mert tehetséges diákokról van szó. Van amelyik pedagógus szülők gyermeke. És nem veszik bazd meg észre a szülők! Hogy a picsába irassam be a gyermekemet ha majd eljön az ideje most 2 éves, ha egy jó nevű iskolában is a diákok 60% drogozik legfőképp a fiúk. Áh hagyjuk is, elkeserítő a helyzet.
22.
Crow77
#21: Hmm,te ijedtedben jól bekávéztál! :)
20.
logic5
#19: Nyugodtan aranyba lehet önteni, mert zseniális színész volt!!!!!!!! Az, hogy a magán életben mit csinált, az ő dolga. Te biztos tökéletes ember vagy, ezt nem vitatom. De joker-ként olyat alakított, mint előtte SENKI! És aki ezt vitatja, az nyugodtan nézze a hannamontánát... De hozzá tenném, hogy nem csak Jokernek volt jó. Volt egy pár jó alakítása... De abban az egyben igazad lehet, hogy nem a szerep miatt halt meg. Kamgecam egy picit elszállt ezzel a hsz-el.
19.
Necreon
#17: Aranyba azért ne öntsük. Ledger már előtte is egy alkoholista drogos volt, az vette el az életét, nem az hogy mennyire beleélte magát a szerepbe.
18.
#17: :O már tíz éve meghalt szegény, hogy repül az idő.
17.
kamgecam
#12: Ledger megismételhetetlent alakítot, pont azért amit írtál mert azonosult a szereppel. Csak ugye ez annyira megviselte nemcsak szellemileg hanem érzelmileg is( hiszen egy érzelmi sérült céltudatos pszichopatával azonosult ) hogy rá is ment az élete. Pedig még annyi filmben láthattuk volna. :(
16.
kamgecam
#12: Az érzelmi sérült toprongy és a céltudatos pszichopata nem zárja ki egymást, sőt egyenessen arányos. Minél inkább sérült érzelmileg annál inkább elveszik az aprólékos részletekben. Nem én mondom ezt hanem nálamnál okosabb pszichológusok, mélylélektannal foglalkozó írok és antropológusok. Kedvencem Chestertontól egy írás. Nem jut eszembe a címe de kimondottan az őrültekkel foglalkozó könyv.
15.
cod4O
#14: Tény,hogy a pszichopata egy gyűjtőfogalom,úgy értettem igazából,hogy azt a "pszicho" merevséget hanyagolnia kell mindenképpen hogy joker lehessen.
14.
Fakjee
#12: Játszott ő már sok mindent pzsihopatától érzelmes buzin át. Sokoldalú színész, szerintem kiváló választás lenne.
13.
Macifasz
Örülnék neki, bár nálam az elsődleges "de szeretném, ha ő kapná" színész jelenleg Bill Skarsgård.
12.
cod4O
Tényleg nagyon jól alakított Phoenix úr a gladiátorban,de nem éppen egy jokerhez hasonló stílus volt.Joker nem egy érzelmi sérült toprongy hanem egy céltudatos pszichopata mindig változó arcmimikával.Nagyon kimerítette Ledgert is szellemileg az eljátszása során saját bevallása szerint.Szerintem várjuk ki a végét.Ehhez a szerephez nem csak egy jó színész kell,hanem olyan aki tud azonosulni ezzel a karakterrel.
11.
silkgoat
#9: Izlelgeted? Hogy teljesit? Ugye nem azt akarod mondani, hogy az egyik legjobb mai szinoszrol nem hallottal????
O ha csak hangyafasznyi szerepe is van egy filmben, tokeletes szokott lenni.
Ha meg tenyleg nem ismered, hat nezd meg tole....hmmm...akarmit. random valassz tole valamit az imdb-n. ;)
10.
kamgecam
#9: Lehetséges de szerintem csak egy kitűnő Nickolson Joker másolat lenne...bár ki tudja. Még Matthew McConaughey-t tudna brutálisat alakítani ha a True Detective-et vesszük alapul.
9.
Unravel
Èrdekes csengèse van a nevènek. Joaquin, Joaquin, Joaquin. Ja bocs csak forgatom a szàmban, ízlelgetem. Joaquin. Hàt meglàtjuk, hogy teljesít majd a pacàk. Leot èn sem tudnàm elkèpzelni Jokernek. Bàr aztàn a fene se tudja. Lehet olyat villantana a vàsznon, hogy az emberek a popcornjukba keresnèk a condomjukat.
8.
szinkron
kattant a csávó, úgyhogy jó lesz
7.
kamgecam
Klasszisokkal jobb színész mint Leo pedig ő is jó színész. Lehető legjobb választás.
6.
NemecsekErno
Tuti jobb lesz, mint a Jared Leto féle változat, ami inkább szánalmas.
Leó meg egyszerűen hülyén nézne ki ebben a szerepben a nyálas képével.

Ez az alak meg elég jó teljesítményt nyújtott mind perverz császárként a Gladiátorban, mind alkoholista szenvedélybetegként A nyughatatlanban, hogy a Jokerben mindkettőt eljátszhassa egyszerre.
5.
Tuco
#4: Így ahogy mondod! Sztem.zseniális joker lesz!!!
4.
silkgoat
Mar a Gladiator orult csaszaranak szerepe is erre predesztinalta :D
3.
ribizly
#2: Általában sokkal visszafogottabb karaktereket játszott. Sőt! De Heath Ledger-ről sem mondtam volna semmi jót előre. Aztán kiderült róla, hogy egy zseni. Nicholson más tészta. Nála nem volt szerintem kérdés... :)
2.
Stack
Remek színész, habár ebben a karaktereben kicsit nehezen látom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...