Joaquin Phoenix lehet az új Joker

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, a pletykákkal ellentétben a Warner nem tudta behúzni Leonardo DiCapriót a szerepre, és Joaquin Phoenix alakíthatja majd Jokert a karakter eredettörténetét feldolgozó filmben.

Habár az első pletykák még arról szóltak, hogy a Warner Leonardo DiCapriót szeretné a szerepre, a Variety értesülései szerint végül Joaquin Phoenix játszhatja el Jokert a karakter eredettörténetéről szóló filmben, amit Todd Phillips ír és rendez. Úgy tudni, Phoenix már el is vállalta a szerepet, egyelőre azonban még nem kaptunk hivatalos megerősítést a témában.

Fontos adalék, hogy a Joker-film független lesz a DC jelenleg is futó moziverzumától, ez azt jelenti állítólag, hogy Phoenix érkezése semmilyen módon nem érinti a 2019-re ígért Suicide Squad 2-t, amelyben Jared Leto alakítja a karaktert. Phoenix neve egyébként nem először merül a képregény-filmeknél, a Doctor Strange címszereplőjeként és a Batman v Superman Lex Luthorjaként is szóba jött korábban.

23.
23.
kamgecam
#19: Ugyan már kérlek hagyjál ezzel a képmutató dumával. Melyik színész nem drogozik vagy iszik? Mégsem halnak meg fiatalon. Persze más a függő és a party alkesz között a különbség de Ledger az utóbbi volt . Ha kemény drogos lett volna a kamera közelébe sem engedik vagy sokkal hamarabb nyilvánosságra került volna.

Nem is állt szándékomban aranyba önteni Ledgert, ezt már megtették a kritikusok és akik az oscart adták neki. Egy egyszerű tényt közöltem hogy nagyon megviselte a szerep. Közvetlen halálát persze lehet nem okozta sok minden közrejátszhatott, de ha valaki ismer Ledger életművét( és nem csak a filmjeire gondolok),érzékenységét és munkabírását akkor következtethetünk arra hogy bizony ennyire megviselte a szerep.
Utolsó interjú vele, érdemes 00:38-00:42-ig visszanézni. Szerintem elég félelmetes.
http://indavideo.hu/video/HEATH_LEDGER_UTOLSO_INTERJUJA

Persze abban egyetértek hogy a drog és az alkohol felgyorsíthatta ezt de csak alkoholista drogosként elkönyvelni Ledgert talán kicsit elhamarkodott ítélet. Szerintem ez egy kurva erős túlzás. Pár csíkot felszívott, leöntött pár pohár whiskyt azt csá. Ember volt, nem volt tökéletes de függő sem volt. Függők azok a diákok akik a gimiben sokszor kitűnő tanulók de egy év alatt tönkrebassza magát és még órán is tikkel a szeme, rázza a lábát, meregeti a szemét. Órán!!! A tanároknak meg fogalmuk sincs róla, úgy feleltetik le hogy a gyerek hadar, jól elmondja de nem normális gyorsaságban. Én is csak azért szúrom ki mert fiatalabb koromba hajón dolgoztam magam is sok mindent kipróbáltam, kíváncsiság miatt de nem voltam hülye hogy tönkretegyem magam. Mégis tehetetlenek érzem magam és mérgesnek mert tehetséges diákokról van szó. Van amelyik pedagógus szülők gyermeke. És nem veszik bazd meg észre a szülők! Hogy a picsába irassam be a gyermekemet ha majd eljön az ideje most 2 éves, ha egy jó nevű iskolában is a diákok 60% drogozik legfőképp a fiúk. Áh hagyjuk is, elkeserítő a helyzet.
20.
20.
logic5
#19: Nyugodtan aranyba lehet önteni, mert zseniális színész volt!!!!!!!! Az, hogy a magán életben mit csinált, az ő dolga. Te biztos tökéletes ember vagy, ezt nem vitatom. De joker-ként olyat alakított, mint előtte SENKI! És aki ezt vitatja, az nyugodtan nézze a hannamontánát... De hozzá tenném, hogy nem csak Jokernek volt jó. Volt egy pár jó alakítása... De abban az egyben igazad lehet, hogy nem a szerep miatt halt meg. Kamgecam egy picit elszállt ezzel a hsz-el.
19.
19.
Necreon
#17: Aranyba azért ne öntsük. Ledger már előtte is egy alkoholista drogos volt, az vette el az életét, nem az hogy mennyire beleélte magát a szerepbe.
18.
18.
#17: :O már tíz éve meghalt szegény, hogy repül az idő.
13.
13.
Macifasz
Örülnék neki, bár nálam az elsődleges "de szeretném, ha ő kapná" színész jelenleg Bill Skarsgård.
8.
8.
szinkron
kattant a csávó, úgyhogy jó lesz
7.
7.
kamgecam
Klasszisokkal jobb színész mint Leo pedig ő is jó színész. Lehető legjobb választás.
4.
4.
silkgoat
Mar a Gladiator orult csaszaranak szerepe is erre predesztinalta :D
3.
3.
ribizly
#2: Általában sokkal visszafogottabb karaktereket játszott. Sőt! De Heath Ledger-ről sem mondtam volna semmi jót előre. Aztán kiderült róla, hogy egy zseni. Nicholson más tészta. Nála nem volt szerintem kérdés... :)
2.
2.
Stack
Remek színész, habár ebben a karaktereben kicsit nehezen látom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...