Ezúttal a Kickstarteren próbálkozik Swery új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 9.
  • Teaser
Link másolása
A Deadly Premonition atyja, Hidetaka “Swery” Suehiro a Figen próbálkozott először a The Good Life-fal, a játék azonban csúnyán elhasalt az első crowdfunding kampányon. Március végén rajtol a második felvonás.

Hidetaka “Swery” Suehiro és csapata bejelentette, hogy március 26-án indul újra a The Good Life Kickstarter-kampánya. A játékot először a Figen futtatták meg tavaly ősszel, és bár az a gyűjtés elhasalt, Sweryék megígérték, hogy nem adják fel, és másodszor is nekifutnak a kalapozásnak.

A fejlesztők azt mondták, azt elmúlt hónapokat az első kampány és az eredeti tervek elemzésével, illetve a hibák kijavításával töltötték. Arra jutottak, hogy amellett, hogy a The Good Life koncepciója nem győzött meg mindenkit, a kampánynak is megvoltak a maga problémái, és az is közrejátszott a bukásban, hogy idő előtt kiszivárgott a játék bejelentése, amire nem készültek fel megfelelően.

Sweryék hat változtatást eszközöltek ezért az elképzelésükön, ennek részeként új partnerekkel vágnak neki a gyűjtésnek, változtatnak az eredetileg kitűzött 1,5 millió dolláros célon, valamint a játék dizájnjába is belenyúltak. A fejlesztők egyelőre egy konkrét változást említettek a játék kapcsán: az artdizájn alaposan megújul majd.

A The Good Life egyébként egy szerepjáték, amely egy Rainy Woods nevű brit kisvárosban játszódik. A főszereplő egy Naomi nevű fotós, aki meglepően tapasztalta, hogy éjszakánként a város lakói macskává vagy kutyává változnak - vele együtt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...