14 percig mozog a Moss

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 13.
  • Videó
Link másolása
Habár a fejlesztők még mindig nem hajlandók elárulni, hogy pontosan mikor jelenik meg a Moss, a PlayStation VR-exkluzív platformer munkálatai a tervek szerint haladnak állítólag. Bizonyítékként következzen egy 14 perces gameplay videó!

A Polyarc Studios játéka egy fejtörőkkel és harcokkal teletűzdelt platformer, amelyben egy Quill nevű egér kalandjainak lehetünk részesei. Nemcsak őt irányíthatjuk közvetlenül, hanem egy körülötte repkedő lélekként kívülről is támogathatjuk, így például besegíthetünk az összecsapások során, és megmozgathatjuk a platformelemeket is.

A PlayStation VR-exkluzív Moss megjelenését erre a hónapra ígérték eredetileg, azonban a fejlesztők még mindig nem hajlandók elárulni a premier napra pontos dátumát. Állításuk szerint aggodalomra semmi ok, minden a terv szerint halad, és talán épp megnyugtatásként tették közzé a fenti gameplay videót néhány háttérkép és telefonos matricacsomag társaságában.

6.
6.
xSHx
Én úgy tudom fixen február 27.én jelenik meg. A Storeban is azt írja.

Nálam ez most egy nagyon várt cím. Mondhatni csak ez az ami érdekel Vr rra. Meg még a Star Child lesz jó.
Én spec örülök annak, h nem csak a szokásos fps nézetű vr játékok jönnek hanem ilyen tps csodák is. Engem ez jobban megfog és így is simán van létjogosultsága a vr nak.
5.
5.
Rakottkrumpli
#3: Az RDR-t is ki lehetett volna adni pc-re ;) Nem is az a lényege az exkluzívoknak, hogy csak azon működik, amire kiadják ;)
4.
4.
kamgecam
#3: Hát tényleg zabálni való a kisegér. :) Én is csak öcsém által tudtam kipróbálni mert kölcsönadta a psvr-t. Ahhoz képest hogy 130 000 ft árulták, most 80.000ért lehet venni volt már 65000. Karácsonykor black friday keretében lehet én is beszerzek egyett ha 60000 alá csúszik.
3.
3.
Gykrizsi
#2: Ez nekem a videóból nem jött át, de elhiszem akkor. Csak ez is egy olyan játék, hogy ki lehetne adni simán, mert egy aranyos játéknak tűnik.
2.
2.
kamgecam
#1: Én próbáltam a demo verziót vr-ben és mondhatom kimondottan vr fókuszált. Annélkül lehetetlen lenne megfejteni benne a rejtvényeket . Hihetetlen élmény ahogy a kisegér ott hadonászik előtted. Kb úgy képzeld el mintha egy terepasztal lenne eőtted ami egy egeret irányíthatsz, körbejárhatod, közel hajolhatsz hozzá ami kell is ha meg akarod fejteni a rejtvényeket. Egyik legszebb vr játék. Mindenkinek ajánlom a demo kipróbálását ha van psvr a háznál. :)
1.
1.
Gykrizsi
Mi értelme van itt a VR-nek. Nem vagyok a vr ellen, de annak sok értelme nincs, hogy egy szimpla játék, ami vr nélkül is bőven elvan, ráírják, hogy vr játék, és legalább így is eggyel több van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...