Megvan a Five Nights at Freddy’s-film rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Méghozzá nem is akárkit sikerült leigazolnia a Blumhouse-nak: a hivatalos bejelentés szerint Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők! és az első két Harry Potter-film rendezője jegyzi a projektet.

A hivatalos bejelentés szerint Chris Columbus, a Reszkessetek, betörők!, a Mrs. Doubtfire és az első két Harry Potter-film rendezője dirigálja majd a Five Nights at Freddy’s adaptációját. Columbusnak nem ez az első videojátékos kötődésű mozija, reméljük azonban, hogy a Pixelnél vállalhatóbb alkotást tesz le az asztalra ezúttal.

A Five Nights at Freddy's filmváltozata az alacsony költségvetésű horrorokról ismert Blumehouse-nál készül, ez a stúdió szállította a Tűnj el!, az Insidious és A bűn éjszakája című filmeket is. Az adaptációnak a játékok atyja, Scott Cawthon is a producere lesz Columbus és Jason Blum mellett.

A sorozat megfilmesítéséről először 2015-ben hallottunk, akkor a Warner szerezte meg a jogokat, és úgy volt, hogy Gil Kenan viheti vászonra a címet. Innen került át a projekt a Blumhouse-hoz, azt azonban még nem tudni, hogy a cég mikorra tervezi a film premierjét.

Úgy tűnik, a filmstúdiók malmai lassabban őrölnek, mint Cawthoné, aki a szerepjátékos mellékággal együtt hét játékot készített a Five Nights at Freddy's-sorozathoz 2014 óta.

1.
1.
LexerTheFirst
Valakit még érdekel ez a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...