A THQ Nordic kezébe került a Deep Silver

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 14.
  • Biznisz
Link másolása
A THQ Nordic bejelentette, hogy felvásárolja a Koch Mediát, és annak részeként a Deep Silver kiadót is. Ezzel olyan játékok kerülnek hozzá, mint a Metro Exodus, a Shenmue III vagy a Dakar 18.

A THQ Nordic bejelentette, hogy felvásárolja a német Koch Mediát - a cég az adósságával együtt 91,5 millió euróért cserél gazdát. A Koch Media Európában és Észak-Amerikában is üzletel, és bár filmekkel is foglalkozik, számunkra a videojátékos tevékenysége miatt lehet ismerős a Deep Silver nevű leányvállalata révén.

A Deep Silver kiadói és fejlesztői munkát is végez, és ahogy azt a THQ Nordic vezérigazgatója, Lars Wingefors megjegyzi a felvásárlásról szóló közleményben, hiszik, hogy a cégnek legalább négy AAA-címe nagyot tarol majd a jövőben, így a Metro Exodustól, valamint a Volition és a Homefront folytatását jegyző Dambuster Studio új projektjétől is sokat várnak többek között.

Az üzlettel egyébként a THQ Nordichoz kerül a Dead Island-sorozat, a Shenmue III és a Dakar 18 is, ahogy az is lehetővé vált, hogy a jövőben érkező Saints Row-epizódok újra a THQ márkaneve alatt jelenjenek meg. A Deep Silver legutóbb épp a Kingdom Come-ot adta ki.

4.
4.
FekaFOB
Ennek a felvásárlásnak kifejezetten örülök, mert így a Volition ismét fejleszthet Red Faction-t. Mert ugye a THQ bedölésével a csapat és a játék jogai más kiadóhoz kerültek, most viszont ismét adott a lehetöség.
1.
1.
Gykrizsi
Durva, hogy a Nordic pár éven belül hogy feltört.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...