FPS-módot kapott a The Evil Within 2

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 14.
  • Letöltés
Link másolása
Egy ingyenes frissítés keretében megérkezett a belső nézetes mód a The Evil Within 2 -be. A teljes kampányt végigjátszhatjuk így, nincsenek megkötések - még az is lehet, hogy könnyebben fogunk célozni az FPS-módban.

Noha a The Evil Within 2 egy hamisítatlan külső nézetes horrorjáték, a Tango Gameworks úgy gondolta, hogy FPS-nézetben is remekül megállná a helyét. Így is lett, a belső nézetes mód egy ingyenes frissítés keretében érkezett meg. Az opció ki-be kapcsolható a menüben, a kampány közben bármikor válthatunk a két nézet között.

A fejlesztők szerint sok rajongó játszik olyan belső nézetes horrorjátékokkal, mint az Outlast II és a Resident Evil 7 - ezzel a lehetőséggel még szélesebb közönséget tudnak kiszolgálni. Sebastian szemével látva pedig sokkal intenzívebb élményben lehet részünk, elvégre "közelebbről' láthatjuk az ellenséget és a környezetet.

7.
7.
zozo76hun
en is a sok lehuzo kritika miatt hagytam a francba az elso reszt, erre hallom ez meg open world? lehet akkor utananezek...
6.
6.
Darksiders84
Nekem az első része kimaradt a sok negatív vélemény miatt de ez a második viszont nagyon betalált és én is remélem lesz még folytatása hasonlóan megalkotva.
5.
5.
NathanDrake
Egy hete hogy sikerült kiplatináznom ezt a játékot mert nagyon megérdemelte. 2017 legjobb játéka volt számomra a Horizon Zero Dawn után. Nagyon jó történettel rendelkezik ami tele vannak fordulatokkal és rengeteg választ is megkapunk ami az első részbe nem derült ki. Pályák szerintem nagyon jól össze van rakva, tetszett hogy vannak benne mellékküldetések és rengeteg felfedezni való is amik plusz kiegészítik a történetet mert rengeteg utalások vannak benne. Első végigjátszásom több mint 26 óra volt nightmare fokozaton. Remélem lesz 3.része is mert a stáblista után megint történni fog egy érdekes dolog...
4.
4.
codehook
Zsenialis jatek. Meg egy ok az ujrajatszas mellet
3.
3.
FlexSteel
#2: Nincs azzal semmi baj. Én legalábbis élveztem, hogy botorkálhatok a városban és felfedezhetek egy csomó épületet, történetszálat. Első végigjátszásomkor emlékszem, hogy kb. 2 órát mászkáltam mire nekikezdtem a főküldetésnek. Minden dombra igyekeztem felmászni és minden lehetséges épületbe bejutni. Az való igaz, hogy aki az első rész darálását és folyamatos sodrását várja el, az csalódni fog. Itt működik a taktika. Az első részben a játék belekényszerített minden balhé közepébe. Ettől függetlenül azt is nagyon szerettem. Ennek a sztorija pedig abszolut kiemelkedő.
2.
2.
Abszolút nem lett ez a játék rossz, vagyis nem lett volna rossz, ha nem erőltetik bele az open world-öt. Így csak addig jutott, hogy pár óra térkép egyik végéből a másik végébe való küldős futkosás után inkább leváltottam egy let's play videóra, amiből kivágták ezt a mérget.
1.
1.
FlexSteel
Akkor most végigviszem harmadjára is. Borzasztó nagy pirospont a készítőknek. Ez az FPS mód nálam betalált.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...