Hunt: Showdown - befutott az Early Access-verzió

  • Írta: fojesz
  • 2018. február 23.
  • Korai verzió
Link másolása
A zárt alfatesztelést követően a Crytek élesítette a Hunt: Showdown Early Access-verzióját. A játék korai hozzáférésű változata 30 dollárt kóstál, és körülbelül egy évig tart majd, míg véglegesítik a tartalmát.

A Crytek multiplayer játékában kétfős csapatok szabadulnak rá egy méretes térképre, hogy felkutassák és eltegyék láb alól a célpontként kijelölt szörnyet. Nehezítés, hogy siker esetén sem ér véget a kör, a trófeát bezsebelő brigádnak ugyanis még el is kell menekülnie a helyszínről, miközben mindenki más rájuk vadászik.

A Hunt: Showdown az elmúlt hónap folyamán zárt alfatesztelésen esett át, a minap pedig elrajtolt a játék Early Access-változata. A 30 dolláros kiadás egy egy négyzetkilométeres pályát tartalmaz, amin számtalan szörnnyel kell majd szembenéznünk negyven különböző fegyver és felszerelés segítségével. Az Early Access-verzió már a Bloodline-rendszert is támogatja: ha a Huntban a vadászunk meghal, mindent elveszítünk, egyedül a tapasztalati pontjainkat és a pénzünket visszük tovább, amiből felpimpelhetjük a következő karakterünket.

Az Early Access-időszak durván egy évig tart majd a Crytek szerint, ez idő alatt új tartalmak (köztük új játékmódok) várhatók.

2.
2.
coderman
Reszt vettem a zart alfan. Az alapkoncepcio nem rossz, de jelenlegi allapotaban nem er meg 30 dollart. Rettenetesen az optimizacio.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...