Elrajtolt a Deep Rock Galactic korai verziója

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 1.
  • Korai verzió
Link másolása
A Deep Rock Galactic egy kooperatív shooter, amely remekül ötvözi a Minecraft és a Left 4 Dead stílusjegyeit. Bányásztörpöket irányítunk a procedurálisan változó pályákon, miközben szörnyek rohamait verjük vissza.

A Ghost Ship Games első projektje igazi műfajkavalkád: alapjáraton egy kooperatív FPS-ről van szó, amelyben sötét tárnák mélyén kell visszavernünk a rovarok és más rémségek támadásait, de a nyugisabb percekben sem fogunk unatkozni.

Ugyanis erőforrásokat bányászunk a véletlenszerűen generálódó pályákon, hogy legyen elég cuccunk a túléléshez. A craftolás és a megfelelő védelem elengedhetetlen a sikerhez.

A Deep Rock Galactic négy különböző karakterosztályt kínál - hőseink törpék, csak éppen a jövőben járunk. Mindegyik kasztnak egy vagy két egyedi képességet adhatunk, és persze csapatunk csak akkor marad életben, ha összedolgoznak.

A korai hozzáférésű változatban a Hoxxes bolygó két különböző helyszíne kapott helyett. A játék 23 eurót kóstál a Steam Early Accessben és az Xbox Game Preview programjában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...