GTA VI - irány Vice City és a 2022-es premier?

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Pletyka
Link másolása
A The Know névre keresztelt YouTube-csatorna nem először szállít izgalmas híreket. Korábban ők szivárogtatták ki először, hogy úton van a Dark Souls III, így érdemes lehet odafigyelni arra, amit most a GTA hatodik része kapcsán pletykálnak.

Hiába termel még mindig rengeteg pénzt a Grand Theft Auto V, biztosak lehetünk benne, hogy a Rockstar előbb vagy utóbb bemutatja a sorozat következő epizódját. A legújabb pletykák szerint erre azonban még nagyon sokat kell várnunk, a The Know nevű YouTube-csatorna ugyanis legújabb adásában arról számolt be, hogy nagyjából három vagy négy év múlva, vagyis 2021-ben vagy 2022-ben jelenhet meg a hatodik rész.

A korábban a Dark Souls III-at is megszellőztető csatorna egyébként úgy tudja, az új felvonás helyszíne Vice City lesz, illetve néhány küldetés erejéig Dél-Amerikába is ellátogatunk, ráadásul a sorozat történetében először állítólag női játszható karaktert is kapunk. Arról viszont nincs információja a csatornának, hogy a GTA V koncepcióját követi-e az új rész, azaz egyszerre több főhőse lesz-e a történetnek.

A Rockstar minden bizonnyal nem mostanában mutatja be a hatodik részt, a csapat egyrészt teljesen el van foglalva a GTA Online frissen tartásával, illetve ősszel érkezik a Red Dead Redemption folytatása is.

32.
32.
ATi0021
#31: Szerintem nem azért van mert lusták lennének. A GTA V is annyira sokrétű és minőségi, hogy szerintem egyre nehezebb az előzőnél is jobbat alkotniuk.
31.
31.
Wolverine
A vice city jó húzás a Rockstartól, mivel az nekik kb olyan volt, mint az NFS szériának az underground, én magam is rengeteget nyomtam vele és imádtam.:)

Viszont az nem jó hír, hogy ennyit húzzák, bár gondolom próbálják úgy időzíteni, hogy majd az új konzolokra frissen jöjjön ki és valószínüleg ez is az egyik fő oka a húzásnak, így meg majd csak 2020 után lesz esedékes sajnos.
Addig a V-ről meg lehúzzák még az utolsó bőrőket is még gondolom.

Viszont belegondolva a közel 10 éves kihagyás két rész között azért erős. Anno pár éves ütemben jöttek egymás után a részek és érezhető volt a fejlődés, ennyire azért nem lustulhatnak el a fejlesztők sem. Ennyit sose kellett várni két rész között.

Persze remélem ez azzal is jár majd, ha már ennyit vár a nép, hogy valami igazán egetrengetően ütős játék lesz belőle, ami teli lesz új fejlesztésekkel, mert másképp ez elfogadhatatlan.
30.
30.
#29: Igen, ötletes, meg szerintem nagyon jól is nézne ki (https://wikakom.com/image/catalog/header/gtavi.jpg), de az túlzás, hogy ez az oka. Nem egy véletlen egybeesés fogja eldönteni helyettük a legnagyobb projektjük settingjét.
29.
29.
GAMEROD
Egyértelmű hogy Vice City lesz a hatodik, mert már régen volt róla szó hogy maga a számozás miatt lesz a hatodik, mivel a római VI a hat, ami benne van a VICE névben. Az viszont már nem olyan örvendetes hogy szűk 10 évnek kell eltelnie két számozott rész között. Nem biztos hogy 4 év múlva ugyanúgy érdekelni fog.
26.
26.
ATi0021
Mai napig kedvencem a Vice City. Annó GTAForumson még az 5nél volt szavazás milyen város legyen és ott is Vice City nyert. Szóval sokan vágyunk egy új Vice Cityre. Női karakternek örülök. Assassins Creed Syndicateben is jó volt Ivy. Plusz a Rockstar nem az a banda aki igénytelen lenne, általában jót adnak ki a kezükből. :)

Bár a régi Scarface hangulatot, Tommy Vercetti stb.t nehéz dolguk lesz überelni. :)
21.
21.
Csoki80
#19: Pedig az izgalmas időszak volt arrafelé
19.
19.
shatterhand
#18: Nekem a miami johet,csak a 80as eveket felejtsuk el.
18.
18.
Norbiii
Pont erről írtam blogot. :) Vice City igen! Ezt szerettem volna, 1 80s évek hangulatát idéző GTA-t, kocsikázni a neonfényes utcákon, közben hallgatva az akkori zseniális zenéket, persze lehet a modern korban játszódik, de ez nagyon jó hír!
16.
16.
cannondale
15.
15.
crytek
Na baszki akkor 2022-ig nem lesz még olcsó GTA 5...:(
14.
14.
kopic
#13: Ez csak kamu. Nem hiszem hogy tobbszaz emberre van szukseg uj jarmuvek, cuccok kiadasara. Ha dlcket csinalnanak, akkor talan azt mondanam, hogy oke.
13.
13.
shatterhand
Es miért kell akkora erőforrás arra a nyamvadt onlinera?
12.
12.
kopic
#11: En sem vagom, mi a francot kell kb. 10 evig tokolni az uj resz elkeszitesen. Ha akarnak, mar 2019 vegen kiadhatnak sztem...
11.
11.
Beniciodeltoro
Kik a célközönség baszki ?
Én 2022-ig megdöglök !

Mondjuk előtte kijön a RDR2, attól lenyugszok kicsit.
10.
10.
kopic
2021-22...
Na eltakarodhatnak a francba! En 2020-as megjelenest akarok.
9.
9.
FlexSteel
Azért az a női főszereplő számomra aggodalomra ad okot. Nem vagyok hímsoviniszta, de nagyon nehezen tudom elképzelni a GTA-t ebben a formában. Számomra egy kicsit a "rendezzük meg a Szellemírtókat női főszereplőkkel" kategóriát súrolja a dolog. Félek tőle nah.
8.
8.
#2: Ezt meg is válaszolják a videóban. 2:40-től. Mondjuk a szóban forgó rész egy 5 éves cikk/interjú, azóta változhatott a véleményük.
7.
7.
Darksiders84
Én azt mondom ne kapkodják el viszont ha megjelenik kb 4 év múlva mondjuk az új Ps5 géppel olyan über állat legyen grafikailag hogy megérje nem sajnálni rá azt a nem kevés pénzt és tényleg filmszerű vagy legalábbis a még komolyabb látványtól szarjuk össze magunkat legyen nagy ugrás különbség teljesítményben a játék meg tuti jó lesz.
6.
6.
markoci555
Norbiii blogjában is elmondtam, iszonyatosan jól jönne, nekem is kedvenc gta-m mai napig a vice city. Nem érdekel ha ugyan az a módszer lesz mint most 5-ben, hogy multira adják a sok cuccot és arra fókuszálnak, csak legyen egy tartalmas és jó single.

És komolyan, Dél-Amerikába is ellátogatunk? Ebből nekem tökre az jön le, hogy meglesz a feeling. Kuba nem dél (sebhelyesarcú), de akkor is, valami kokainos, drogos üzlet lesz vagy ilyesmi. (remélhetőleg)
4.
4.
Giga0509
Ezaz! Vice City volt a legjobb GTA szvsz.
3.
3.
ollie92
Mivel Dél-Amerikába kell párszor ellátogatni, feltételezem, hogy valami cukorporos Medellín, vagy Cali cartelles küldetések lesznek :)
2.
2.
ollie92
A fő kérdés viszont az, hogy ez is egy retró hangulatú "jacksonos kokszos 80" évek", vagy a modern 2020.
1.
1.
cannondale
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...