Újabb bizonyíték a GTA V: Premium Editionre

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 8.
  • Pletyka
Link másolása
Két héttel ezelőtt a német Amazon oldalán, most pedig a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság adatbázisában bukkant fel a Grand Theft Auto V korábban már pletykált legújabb kiadása, a Premium Edition.

Egyre biztosabb, hogy hamarosan vadonatúj, minden földi jóval kitömött kiadást kap a még mindig elképesztő népszerűségnek örvendő Grand Theft Auto V. Két héttel ezelőtt a német Amazon szellőztette meg, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik a Premium Edition, most pedig a mindig biztos forrásnak tekinthető dél-koreai korosztály-besorolásért felelős szervezet oldalán bukkant fel az új kiadás.

Hogy pontosan mit is tartalmaz majd a bővített változat, esetleg a már említett két platformon kívül másra, például Nintendo Switch-re is beköszön-e, rejtély. Talán a Rockstar hamarosan végre megejti a hivatalos leleplezést.

14.
14.
GAMEROD
#13: Elég fejlett az így is, meg úgyis bele lehet nyúlni az alapjaiba könnyűszerrel. Egyedül csak a spawn megoldás zavaró az összes részben. Magyarul kapásból ott teremnek a rendőrök vagy egyéb, nem kell rájuk várni. Nagyobb világ kell a GTA-nak, jóval nagyobb, itt az ideje és akkor tényleg egy minden egyben játék lesz.
13.
13.
Juha
#12: Viszont így semmilyen fejlődés nem lenne a játékmechanikában, fizikában stb. És ettől lennének hangosak a kritikusok.
12.
12.
GAMEROD
#11: Ezért nem kéne különálló rész, hanem a meglévőt bővíteni és egy rohadt nagy világot létrehozni. Aki Vice City-t akar, elmegy a Los Santos repülőtérre, és onnan odarepül. Valami ilyesmit képzelnék el.
11.
11.
cannondale
Jóbol is megárt a sok. Túl jó a GTA 5, nehéz lenne felűlmúlni,pláne azonnal.
Ritkán látott vendégnek jobban örülnek. (GTA6)
9.
9.
GAMEROD
Ezzel sokat elszórakoztam

https://www.youtube.com/watch?v=7-C_-QwvC2s
8.
8.
GAMEROD
#2: Mint például? Az hogy nők vagy egyéb mászkálnak benne már nem mod, hanem trainer egy funkciója amiben váltogatni lehet a főszereplő karakterét járókelővé, vagy állattá. Nekem kifejezetten tetszett cápává változni, amivel az úszókat is el lehetett kapni. Kifejezetten hasonlított a Jaws című játékra abban a formában. Persze vannak modok is amik például Knight Rider és egyéb híres filmekké varázsolják a játékot ezek valóban kiveszik az igazi GTA-t belőle.
7.
7.
ollie92
Mindenki picsog az EA-re, az Activision-re, holott maga a nagy R* az igazi rókabőrlehúzó. Annyi edíció és platform release volt, hogy még a Bethesda is elszégyelné magát, a sharkcardokról már ne is beszélve.
6.
6.
Thor Vath
#5: Én is így valahogy, még jó is volt, pontot tettem a végére - 2013-ban. Most meg már 2018 van.
5.
5.
zozo76hun
megvettem, kijatszottam, meguntam :)
3.
3.
Csoki80
#2: Ezek a modok pont azt veszik el a GTA-ból amitől GTA ;-)
2.
2.
GAMEROD
Ha a lustaság és a kapzsiság fájna, már ordítanának a mai kiadók. A nagy prémiumhoz pedig ennyit fűznék:

https://www.youtube.com/watch?v=gIPfbNloP_k
1.
1.
Thor Vath
Lassan már a VII-nek kéne jönnie a VI után és még mindig V-öt pörgetik. Azért a GTA V 2030-as Ultra Edition-je után reméljük, elkezdenek már fejleszteni egy újat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...