Remasterelik az első három Tomb Raidert

  • Írta: fojesz
  • 2018. március 12.
  • Bejelentés
Mérsékelt renováláson esik át az első három Tomb Raider-játék, a remasterek alapját az eddig megjelent mobilos játékok jelentik. A jó hír az, hogy nem is kell értük külön fizetni.

Remasterelik az első három Tomb Raidert. A hírt a Realtech VR jelentette be a Twitterén, ez a csapat készítette ugyanis az első két rész mobilos verzióját, amely alapján a felújított változatok is készülnek majd.

A mobilos változat.

A remasterek ingyenesek lesznek azok számára, akiknek megvan a Steamen a játék (a GOG-os verziók kapcsán még nem tudunk konkrétumokkal szolgálni), és bár ennek megfelelően nem érdemes totális megújulásra számítani, már az is előrelépés, hogy kapunk egy új motort, amely natívan támogatja a nagyobb felbontásokat, nem küszködik a modern operációs rendszerek alatt, és remélhetőleg az egyéb technikai bakiktól is megkímél minket. Emellett OpenVR-támogatásnak is örülhetünk majd.

11.
Stranger
#8: Nem a mobilos verzió, csak a textúrákat veszik át onnan. Az Anniversary pedig egy remake, a remasterek sohasem szóltak ennyinél többről.

#10
Az Underworld sohasem volt jó, de nem csoda, hiszen kerek 1 évet kaptak az elkészítésére. Egyébként nem kellett volna az automatikus kapaszkodás és a többi könnyítés... a klasszikus részek összetettebbek voltak, abba az irányba még ellehetett volna menni.
10.
Yanez
#9: Az Underworld az egyetlen Tomb Raider, amit nem vittem végig, mivel számomra a játékmechanika fölött csúfosan eljárt az idő. Nagy szerencse, hogy időben újítottak rajta (TR 2013), amit a siker is alátámaszt, noha az Underworld pont, hogy gyengén teljesített a kopottsága miatt. Anno én is imádtam a régi részeket, és az Anniversaryt is nagy örömmel pörgettem ki, de mint minden más, én is haladtam a korral, és beláttam, hogy ma már nem biztos, hogy jól működne az, ami akkor igen. A God of Warral is ez a helyzet. Egyik kedvenc szériám, de ugyanaz a recept ennyi ideig nem vinné el a hátán a játékot, így az újítás ide is szükséges.
9.
NemecsekErno
Szuper.
Nemrég fejeztem be az Underworld-öt, továbbra is a legjobb Tomb Raider klasszikus ami tökéletesen élvezehető volt felújítás nélkül is.

Ezek az igazi Tomb Raider-ek, nem a gizda, nyafogó, vikanderes új részek....
8.
Heldengeist
Manapság inkább az lepne meg, ha egy régi játék felújítása nem a mobil változat visszaportolását jelentené.

Az első résznek ott az Anniversary. Olyannak, sőt, így 10 évvel az után még olyanabbank kéne lennie egy tisztességes felújított változatnak.
7.
crytek
#6: Nagy kár ,hogy ez itt abbamaradt és nem lesz belőle teljes :(
6.
Matt8888
5.
crytek
#2: Mennyi ilyen volt már.... remélem meg fogjuk élni bármelyik elkészültét
4.
Ramirezx
Akkor van esély, hogy végre nem két gúla lesz szerencsétlen Lara melle, hanem végre emberi alakja lesz :)
3.
KRAT0S
A Burnout egy kicsit se érdekel :D
2.
Stranger
#1: A Burnout Paradise Remaster még ennyit sem tud felmutatni... azért megpróbállak felvidítani.

A 2. részhez van egy hosszabb demo remake.
http://tombraider-dox.com/downloads/

A 3. részhez egy teljes változatos remake készül.
http://www.core-design.com/article80.html

A TR4-hez pedig készülőben van egy komolyabb remaster.
http://raidingtheglobe.com/more/tomb-raider-4-the-last-revelation-hd
1.
KRAT0S
Pedig már kezdtem örülni!!.. erre csak a nagy semmi....ehh :-///
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...