E3 2018: Splinter Cell-bejelentés a Ubisofttól?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 13.
  • Pletyka
Úgy tűnik, a Ubisoft hamarosan feltámasztja az öt éve parkolópályán leledző Splinter Cell-sorozatot. Az Amazon webáruházra már felkerült a 2018-as rész adatlapja, a leírás szerint a leleplezésre a júniusi E3-on kerül sor.

Már több mint négy éve nélkülözzük Sam Fishert! A 2013-ban megjelent Splinter Cell: Blacklist ugyan remek kritikákat kapott, de Ubisoft 5 millió kópiát szeretett volna elpasszolni belőle, és csupán 2 millió jött össze a premier évében. Talán pont ezért vonult pihenőre a széria.

Az Amazon szellőztette meg a legújabb részt, miután a Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 adatlapja feltűnt a webáruházban. Nem egyszerű hibáról van szó, a termék információi egyenesen a Ubisofttól származnak, csupán idő előtt élesedtek.

Tavaly júniusban a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot megerősítette Geoff Keighley-nek hogy Sam Fisher nincs elfelejtve, és az is biztos, hogy a licenc birtokában a Tom Clancy-játékok prioritást élveznek náluk.

A leírás szerint a folytatás leleplezésére a júniusi E3-on kerül sor, és PC mellett az aktuális konzolgeneráción is tiszteletét teszi. Nem lennénk meglepve, ha a Ubisoft hamarosan megerősítené a feltételezéseket.

10.
Chrysh
#7: Azért azt megnézném, hogy a Paladinból ki-kiugrálva milyen randomgenerált küldetéseket lehetne összekalapálni a főszál mellett, különböző helyeken.
9.
RangerFox
#1: Szeretem az optimista oldaladat olvasni :)
8.
NemecsekErno
#3: +1
A nagy Sam Fisher hiányomban nekiálltam kiolvasni a Vince Flynn könyveket. Mindenkinek ajánlom figylemébe, akinek bejött a Splinter Cell sorozat. Mitch Rapp, a könyv hőse, hasonló kaladokat él át.
Hihetetlen jó sorozat.
7.
Mortis
#1: s az hogy nyílt világú szutyok lesz.
mert ugye manapság gáz, ha egy nagy odafigyeléssel megalkotott, sok száz órán keresztül tesztelt pályák csoportján játszadozhatunk csak. mert csak.
3.
Slik
nagyon orulnek neki
a splinter cell es a prince of persia a legjobb ubisoft sorozatok voltak meg azelott, hogy csak a penz erdekelte volna a ceget
2.
guba800
Bizom benne hogy jó lessz,nekem a blacklist is tetszett.
1.
Necreon
Már ide bűzlik a lootbox / season pass / egyéb mikrotranzakció ezeken felül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...