E3 2018: Splinter Cell-bejelentés a Ubisofttól?

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 13.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, a Ubisoft hamarosan feltámasztja az öt éve parkolópályán leledző Splinter Cell-sorozatot. Az Amazon webáruházra már felkerült a 2018-as rész adatlapja, a leírás szerint a leleplezésre a júniusi E3-on kerül sor.

Már több mint négy éve nélkülözzük Sam Fishert! A 2013-ban megjelent Splinter Cell: Blacklist ugyan remek kritikákat kapott, de Ubisoft 5 millió kópiát szeretett volna elpasszolni belőle, és csupán 2 millió jött össze a premier évében. Talán pont ezért vonult pihenőre a széria.

Az Amazon szellőztette meg a legújabb részt, miután a Tom Clancy’s Splinter Cell 2018 adatlapja feltűnt a webáruházban. Nem egyszerű hibáról van szó, a termék információi egyenesen a Ubisofttól származnak, csupán idő előtt élesedtek.

Tavaly júniusban a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot megerősítette Geoff Keighley-nek hogy Sam Fisher nincs elfelejtve, és az is biztos, hogy a licenc birtokában a Tom Clancy-játékok prioritást élveznek náluk.

A leírás szerint a folytatás leleplezésére a júniusi E3-on kerül sor, és PC mellett az aktuális konzolgeneráción is tiszteletét teszi. Nem lennénk meglepve, ha a Ubisoft hamarosan megerősítené a feltételezéseket.

10.
10.
Chrysh
#7: Azért azt megnézném, hogy a Paladinból ki-kiugrálva milyen randomgenerált küldetéseket lehetne összekalapálni a főszál mellett, különböző helyeken.
9.
9.
RangerFox
#1: Szeretem az optimista oldaladat olvasni :)
7.
7.
Mortis
#1: s az hogy nyílt világú szutyok lesz.
mert ugye manapság gáz, ha egy nagy odafigyeléssel megalkotott, sok száz órán keresztül tesztelt pályák csoportján játszadozhatunk csak. mert csak.
3.
3.
Slik
nagyon orulnek neki
a splinter cell es a prince of persia a legjobb ubisoft sorozatok voltak meg azelott, hogy csak a penz erdekelte volna a ceget
2.
2.
guba800
Bizom benne hogy jó lessz,nekem a blacklist is tetszett.
1.
1.
Necreon
Már ide bűzlik a lootbox / season pass / egyéb mikrotranzakció ezeken felül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...