Bejelentették a V-Rally 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Tizenöt év után visszatér a V-Rally-sorozat. A jogokat a Kylotonn Games szerezte meg, a negyedik rész szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re. A rali szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket!

A francia Kylotonn Games támasztja fel a V-Rally-frencsájzt, a negyedik részre tizenöt évet vártak a rajongók. A V-Rally 3 még 2003-ban jelent meg PS2-re, Xboxra, GameCube-ra, Game Boy Advance-re és PC-re. A sorozat 1997-ben indult az első PlayStationön.

A jogokat a WRC 7 és a TT Isle of Man fejlesztője szerezte meg, a V-Rally 4 több mint 50 emblematikus járművet tartalmaz. A játékosok gyűjthetik és testreszabhatják verdáikat, közölük három, a Porsche 911 Safari, a Ford Mustang és a Ford Fiesta RS RX már feltűnik az első trailerben is.

A srácok célja az, hogy az új rész teljesen hű maradjon a frencsájzhoz, megtalálva az egyensúlyt a prezentáció és a szimuláció között. Többféle játékmódot kapunk. A Rallyban Afrikától Japánig beutazzuk a világot, hóban, jégen és sárban száguldozhatunk többféle szakaszon.

Az Extreme-Khanában a precíz vezetésé és driftelésé a főszerep, nem szabad lesodródunk a pályáról. A Buggyban egy homokfutó volánja mögött tehetjük próbára jártasságunkat, míg a Hillclimbban kanyargós szerpentineken kell felcsapatnunk a hegyre.

A V-Rally 4 szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re.

11.
11.
mjsilvester
Wrc 7-ben nekem főként az iránytással volt bajom valahogy közel sem volt tökéletes..
10.
10.
Sir Galád
Ugyanezek fejlesztik a wrc sorozatot, szóval nem lennék meglepve, ha valami közepes minőségű játék jönne ki a wrc 8 motorjával.
9.
9.
semike
Dreamcast-re is volt anno :)
8.
8.
mjsilvester
Nem volt tul jó az irányitása....bár anno a 3-ban törésmodellel akartak ujitani.
5.
5.
"Tizenhöt" ev az jo sok lehet...elso szo hibas a lead utan, biztos reggel van.
3.
3.
GAMEROD
A V Rally középszerű volt annakidején, persze nem volt annyira vészes, de a Magnetic Fields féle Rally Championship-ek és az akkori Colin McRae Rally 1-2 elkenték a száját az összes riválisnak.
2.
2.
Őrnagy
Én abszolút nem ismerem, csodálkozom, hogy kimaradt. Remélem, nem egyedül kell menni a pályán, mert az nekem unalmas. Ezért nem is igazán bírom a rally szimeket. Legalább ghostcar legyen.
1.
1.
Darksiders84
Ha jol emlékszem elég idegölő volt az irányitás régen de hogy mennyire volt jó rally már nem rémlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...