Tavasszal érkezik az Earthfall

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Kooperatív túlélőjátékon szorgoskodik a seattle-i Holospark csapata. Az Earthfallban idegen világból származó borzalmak szállják meg a Földet, de négyfős csapatunk gond nélkül szembeszáll velük. Már közel a premier!

Az Earthfall egy négyfős kooperatív túlélőjáték, amely idén tavasszal érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A Steamen már elérhető a korai hozzáférésű változat, de most belenézhetünk a konzolos verziókba is. Az erősebb masinák támogatják a 4K felbontást is.

A sztori szerint egy másik világból érkező földöntúli borzalmak szállják meg a bolygónkat azzal a céllal, hogy elpusztítsák az embereket. Négyfős brigádunk azonban nem ijed meg: modern és futurisztikus fegyverekkel felveszik a harcot, hordozható barikádokat és mobil lőtornyokat vetnek be az idegenek ellen.

Ha épp nincsen meg a kellő létszám, sebaj, a társakat a mesterséges intelligencia is irányíthatja. A szörnyek támadásai előtt a fő feladatunk a barikádok megerősítése lesz. Több kampányt ígér a Holospark, a küldetések különböző helyekre szólítanak a Csendes-óceán nyugati részén.

Az idegenek mindenféle formában és méretben jönnek: hatalmas drónseregekként, vagy drabális, csápos lényekként. Minden találkozás különböző, nincs két egyforma menet. A játék dinamikus spawn-rendszert használ, így soha nem tudhatod előre, hogy milyen irányból támadnak az idegenek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...