Fejlesztői naplón a The Sinking City

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 16.
  • Videó
Link másolása
A Frogwares két éve jelentette be az H.P. Lovecraft műve nyomán készülő The Sinking Cityt. A nyitott világú nyomozós játékba most nézhetünk bele először, pontosabban az idei GDC-re szánt demó kulisszatitkaiba leshetünk bele.

Alakul a 2016 márciusában bejelentett The Sinking City fejlesztése, az idei GDC-re és az Eurogamer Expóra már játszható demóval készül a Frogwares. A játék H.P. Lovecraft műve alapján készül, a történet az 1920-években játszódik a massachusettsi Oakmont városában, amit árvíz sújt. Mi egy New England-i brit magándetektívet irányítunk, aki egy csomó természetfeletti jelenséggel találja szemben magát.

Ezúttal a demó fejlesztésének körülményeit ismerhetjük meg a fenti videóban, amit gameplay jelentetek is tarkítanak. A srácok a teljes térkép egy kis szegletét tették bejárhatóvá, ami többé-kevésbé már kész van. A legnagyobb kihívást a fényeffektek jelentették, ami a témát tekintve nem igazán meglepő. A fejlesztők profi fotográfusokat alkalmaztak, hogy a város utcái kellően hátborzongatóak legyenek.

A The Sinking City olyan, mintha a BioShock és az L.A. Noire szerelemgyereke lenne, mindezt persze nyakon öntötték a Cthulhu-mítosszal.

A végleges játék remélhetőleg még idén befut PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Macifasz
Na, erről még csak nem is hallottam, de most felkeltette az érdeklődésemet. :-O
2.
2.
crytek
Nem mellesleg bioshock kombináltátok ide? Ránézésre előbb ugrott be a Murdered: Soul Suspect mint a Bioshock
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...