Elkészült a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

  • Írta: Daks
  • 2006. október 19.
  • Hír
Link másolása
Kombinált akciósorozatok, látványos összecsapások és egy csipetnyi RPG. Ezt kínálja számunkra a Budokai Tenkaichi 2, melynek ma révbe értek a fejlesztései.
Kombinált akciósorozatok, látványos összecsapások és egy csipetnyi RPG. Ezt kínálja számunkra a Budokai Tenkaichi 2, melynek ma révbe értek a fejlesztései.

Az aranyat érő hír csak a Playstation 2-es verziót érinti, a Wii-s átiratra még egy picit várni kell. Az új Dragon Ball-ban lesz több mint 100, a TV-ből megismert karakter, melyekkel éjszakába nyúlóan püfölhetjük egymást. A játék egészen pontosan október 27-én kerül a boltok polcaira.
21.
21.
ssj4gohan
Figyu a bt2-ben advebture mode-ban 91%-nál megáll és nem dob pályát itt az e-mailom pls segítsetek : viikaa@citromail.hu
20.
20.
ssj4gohan
hogy lehet szintet lépni?

19.
19.
son goku
ezt be nezted haver mivel európaban mindenhol be lehet szerezni csak mar nincs a boltokban mert mindenki meg vette koztuk en is :). csak es kizarólag itthon nem lehet ezt kapni minden mashol igen.
18.
18.
SONTOMi
Nekem meglesz a tenkaichi 2 eredetiben...

Az amcsiktól kell rendelni mert egész európában nem lehet beszerezni eredetiben. Csak másoltan..
17.
17.
lac15
megtom szerezni a tenkaichi 1-2öt és budokaiból is a 2öt biztosra meg lehet a 3at is meg a super dragon ball z-t is,érdeklődni msnen

laceee13@msn.com
16.
16.
janos941127
hali mindenki aki tudja honnét tom megvenni a tenkaichi 2 őt az vegyen fel msnre janos2222@hotmail.com vagy ha valaki el tudja nekem adni az jó lenne értesítsen az msn címeem
15.
15.
son goku
r3 as gomb az a nagy fekete kerek és nyomni kell a jobboldalit akor változik át de közben még a felfelé gombot is kel nyomni mert különben nem csinál semit és szint váltás ugyan így van csak akkor másikat kell nyomni ennyi.
14.
14.
son goku
nekem sajna a tenkaichi 1nél nem tudok 2 pályát megcsinálni de még mai napig nem jöttem rá. amúgy tökre készre van csinálva csak ez a 2 pálya hibádzik. ha van valaki akkor köszi mail címem goku23@freemail.hu aki tud jelezze köszi.
13.
13.
son goku
írd be a google ba a teljes nevét a játéknak és utána a cheat és meg találod.
12.
12.
son goku
hát istike még pc-re még nem találtak fel ps2 emulátort és főleg nem ezt a játékot ez csak ps2őn müködik. és bárhol letudod tölteni igaz akor csak csippeltet ps2 géppel tudsz játszani.
10.
10.
csaba122
tudtok kodokat hozzá pl:összes ember ienek?
10.
10.
csaba122
kipörgettem de nincs meg az összes emberem :-(
9.
9.
son goku
hát akor elég hülye vagy ha annyiért eladod. mert az igen jó hírnevű egy játék kivéve it minálunk. te jársz a leg szarabbúl mert a piaci értéke több mint 8000 ft. nálunk meg ha adták volna az meg 13000 lett volna. szóval nagy baromság amit tennél. különben is mér adnád el jóóóóval piaci ár alatt. nagyon fáradt lehettél ha ezt írtad.
8.
8.
son goku
pesten a 6 kerben a vörösmarty csengery felőli oldal ahol van a park ott van az üzlet ők mondták hogy 8000ft de ha ott vetted a ps2 akor 1000 ft a kedvezmény. de ez még akor is sok.

7.
7.
son goku
nyugi már meg van ahogy meg láttam a szokásos játék weblapon amit naponta frissítenek rögtön leszedtem csak ahoz ki kéne csippeltetni a ps2-őt de az meg nagyon drága. 7000ft. :(( De ha valaki tud nekem ennél olcsóbban ki csippelteni akor az szóljon (az olcsót nem 6999ft-ra értem) pár ezressel olcsóbban.
6.
6.
son goku
ha mégsem akkor kimegyünk gyakorlatilag külföldre és ott vesszük meg sokat nem veszítünk. van itt olyan akinek már meg van a tenkaichi 2 ??
5.
5.
son goku
akkor már csak várnunk kell türelmesen :)))
4.
4.
son goku
meg erősítem az előttem szólot benne van de hogy biztosan tudjuk felkell hívni vagy el kell menni személyesen. Ha valami halvány reménycsillag is van arra hogy ez igaz akor ez jó. De kérdem én tenkaichi 1 az már majdnem 1 éve létezik és még egyszersem láttam itthon semmilyen katalógusban csak most ebben az 576-ban a tenkaichi 2vel. Igaz ez olcsóbb pár ezerrel de mér most kell hírdetni?? Na mindegy ha valóban megjelenik 10 ember közt az biztos hogy benne leszek aki meg veszi.
3.
3.
son goku
hali gyerekek



Sajnálattal közlöm mindnekivel biztos forrásból tudom, hogy a draghon ball mindne formáját Magyarországon teljesen be tiltották vagyis csírájában ki írtották tőlünk. Amióta volt az a botrány anno. Ha tudtok is be szerezni cuccokat dragon ballból ahoz csak feketén lehet hozzájutni. Én speciel ki mentem ki mentem külföldre hogy meg vegyem a tenkaichi 1 -et már végig is vittem. Már csak arra várok hogy a rokonaim közül menjen ki valaki és vegye meg nekem a 2-őt. Hát skacok semmi jóra ne számítsatok ezen téren hogy forgalamzni fogják. Mert én is voltam 5 helyen és kérdezősködtem és csak negatív válasz volt. De ha módotokban áll akor menjetek ki vagy kérjetek meg valakit hogy vegye meg nektek. Én is ezt fogom tenni.



Üdv Goku
2.
2.
rietz1
Hello viszt! Van...vagyis ööö lesz magyarországon! Elég jó game!
1.
1.
Sakamoto
Na!Hála istennek!Már pont ideje volt hogy megjelenjen!Már ha voltak a magyar kiadók olyan rendesek hogy az első részt nem forgalmazták!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...