The Bard’s Tale IV - 45 perc gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 24.
  • Videó
Link másolása
Végre tisztességes gameplay bemutatót láthatunk az inXile Entertainment új játékáról, amely a klasszikus RPG folytatása lesz. A Kickstarter-támogatóknak szánt alfaverzióról van szó, amely más most is nagyon látványos.

Végleges címet kapott a The Bard's Tale folytatása: ezentúl The Bard’s Tale IV: Barrows Deep néven keressétek a dungeon crawlert. Az inXile csapata már kiadott egy alfaverziót az RPG kickstarteres támogatóinak - ebből rögzítettek most 45 percnyi gameplayt.

Egy hamisítatlan single player szerepjátékról van szó, amit az Unreal Engine 4 hajt. Egy kisebb partit gyűjthetünk magunk mellé a kaland során, és mindenkit testre szabhatunk kényünkre-kedvünkre. A labirintusszerű kazamatákban nemcsak harcolunk kell, hanem rejtvényeket is abszolválhatunk.

A készítők 2018-as premierrel számolnak, a játék PC-re készül.

5.
5.
torz_on_borz
#3: Én anno támogattam őket KS-en és tetszett amit itt láttam, szóval elégedett vagyok. A régi BT, EoB játékokra emlékeztet.
4.
4.
fluency
#1: Jajj nem már. Megint egy elégedetlen ember, akinek foglma sincs erről a játékról és az azt megelőző trilógiáról.
Amúgy, ha a BT4 nem jön be, akkor nézzd meg az Underworld Ascendant-et. Elég különleges játék lesz és nem lesz körökre osztott a harc.

https://www.youtube.com/watch?v=gE154jOMfR0
3.
3.
PiszkosFred
#1: En speciel pont orulok ennek, hogy megmaradtak a regi rendszernel es csak kiegeszitettek a 4x2-es griddel a poziciok miatt, uj strategiai reteget adva az egeszhez.
2.
2.
crytek
#1: Örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel
Pedig a game meg a körítés tetszik
1.
1.
XuChi
Jajj ne màr. Körökre osztott harc. Ehhh ez is kuka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...