Majdnem launch traileren az MX vs. ATV: All Out

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 24.
  • Videó
Link másolása
Már itt kopogtat az ajtón a legújabb MX vs. ATV-játék - pontosabban az előrendelők már játszhatnak is vele. A legújabb előzetes az All Out multiplayer szegmensére fókuszál. Egyedi játékmódokat és bajnokságokat hozhatunk létre.

Ahogy a címe is mutatja, az MX vs. ATV: All Out mindent egy lapra tesz fel: lesznek itt krosszmotorok, ATV-k és UTV-k is, de tobzódhatunk a játékmódokban is. A Supercross, a Nationals, az Opencross, a Waypoint és a Tag már ismerős lehet, újdonság viszont a Freestyle mód, amelyben a trükközésen és a látványos kaszkadőrmutatványokon lesz a hangsúly.

Ám az új előzetes a multiplayert mutatja be. A sima versenyeken (Regular Race) Tag és Infection módot is választhatunk, ahol mi magunk állítjuk össze a jellemzőket. Ha versenyezni nem szeretnél, csak nézőként lennél jelen online, azt is megteheted.

Az MX vs. ATV: All Out már elérhető az előrendelők számára PC-n, Xbox One-on és PS4-en, a többieknek március 27-ig kell rá várnia.

1.
1.
mjsilvester
Borzalmas a játék.... Elövettem a jo öreg Mx vs atv Reflex- et 100x jobb még igy 10 évesen is.
Szégyen 2018 ban... Mondhatnám hogy a ára is tükrözi de egy fillért sem ér, hacsak nem ez az első motoros game.Az Mx gp3 sükkal jobb ettöl de igazi régi Mx vs atv feelingre vágytam hát ez nagyon nem az.
-Silány grafika
-Borzalmas motorhangok
-Semitérő palyák
-Irányithatoság szarabb mint a régebbi részeknél
Mx vs atv supercoss encore is jobb.
:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...