Multiplatform lesz a Mark of the Ninja: Remastered

  • Írta: zoenn
  • 2018. március 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy azt sejtettük, nem csak Nintendo Switch-re jön a Mark of the Ninja felújított változata. A fejlesztők bejelentették, hogy idén ősszel PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is befut az oldalnézetes lopakodós anyag.

A Mark of the Ninja: Remasteredről a Nintendo Nindies Showcase műsorában hullt le a lepel, ám akkor még csak a Switch-verzió volt a biztos. A Klei Entertainment azonban megerősítette, hogy az eredetileg 2012-ben PC-re és Xbox 360-ra megjelent akció-platformer felújított változata idén ősszel PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is ellátogat.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Mark of the Ninja PlayStation-platformon is tiszteletét teszi. Az erősebb masinákon 4K felbontás is elérhető a továbbfejlesztett hanghatások és az új részecskeeffektek mellett.

A felturbózott látvány mellett a játék lényege nem változott: minden egyes pályát háromféle pontvadászós kihívásban teljesíthetünk, kapunk opcionális feladatokat, rejtett tárgyakat, kikapcsolható képességeket és így tovább. Ha szeretnénk, egyetlen ölés nélkül, az ellenfeleket kikerülve is teljesíthetjük a szinteket.

A Remastered-változat a Ninja Special Edition bónuszait is tartalmazza, azaz egy új pályát, új elemeket, főhőst és fejlesztői kommentárt is magával hoz. Az első végigjátszás után pedig elérhető lesz a New Game Plus, amely extra nehézséggel, de további jutalmakkal kecsegtet.

6.
6.
markoci555
örülök hogy kijátszottam mielőtt a steam leveteti az eredetit hogy drágábban kínálja az újat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...