Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.1

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
A november végén bejelentett legújabb frissítés óta eltelt bő négy hónap alatt sem lustálkodott a Cloud Imperium Games, így megérkezett a játék alfaváltozatának következő frissítése. Hogy mikor kapjuk meg a teljes változatot? Jó kérdés!

Hiába halad csigatempóban a Star Citizen fejlesztése, az elképesztően ambiciózus játék még mindig egy raklapnyi pénzt zsebel be a rajongók finanszírozásának köszönhetően. Természetesen a Roberts Space Industries és a Cloud Imperium Games igyekszik is meghálálni ezt a bizalmat, még annak ellenére is, hogy a játék több évnyi fejlesztés után is csak alfaváltozatban érhető el.

A legújabb kiadás, a 3.1-es azonban az eddigiekhez hasonlóan komoly fejlesztéseket és finomhangolásokat tartalmaz. Az egyik ilyen a rajongók által már nagyon várt testreszabás lehetősége. Karakterünket most már tényleg saját kedvünk szerint formálhatjuk, így végre fizikai megjelenésünk is egyedi lesz. Emellett megújult a Service Beacon funkció, aminek jóvoltából vészüzeneteket küldhetünk, amit más játékosok nemcsak detektálhatnak, de reagálhatnak is rá.

Finomodott a 3.0-s frissítés több újdonsága is, például az IFCS vagy a bolygótechnológia, és a mesterséges intelligencia is. Továbbá kaptunk öt új hajót és járművet is.

Végezetül pedig nem is olyan régen befutott egy félórás fejlesztői napló, amiben az egyjátékos móka, a Squadron 42 kapta a főszerepet.

31.
31.
shatterhand
De ott az Elite dangerous. Na az mar reg kijott es boven van tartalma.
30.
30.
shatterhand
#27: Ez egy mokuskerek es pont ezert nem fog soha elkeszulni. Mindig finanszirozzak igy mindig fejlesztik. Minek uljenek otthon a penzzel, azt csinalnak amit szeretnek. Csak pont az a gond hogy nincs kiadoi nyomas hogy "helo helo ki kene mar adni".
29.
29.
zozo76hun
#28: hat en kurvara nem varom, nincs is pc-m, es ha rajtam mulik nem is lesz. viszont az mar engem is erdekel hogy ennyi embert behulyitettek, aztan az igergetesen meg par demonak nevezheto valamin eltoltik az idot, meg kozben beigernek fut-fat. krimi az egesz.
28.
28.
GAMEROD
Amúgy rohadtul látszik, hogy azok várják a legjobban akik fikázzák. Ha nem így lenne, akkor nem érdekelné ennyire őket a játék és az adakozók sorsa. Nyilvánvalóan jobban megéri félmillákat adakozni bizonyos jutubereknek, akik csak állnak egy szál deszkával a minecraft-ban, egykét gyenge favicc kíséretében.
27.
27.
GAMEROD
Tudomásul kellene venni hogy ez egy rohadt nagy és felelősségteljes munka. Minél több pénz gyűlik össze, annál nagyobb a nyomás a fejlesztőkön is hogy ne szart adjanak ki. Az pedig ismét egy válogatott baromság hogy mire megjelenik addigra elavul a grafikája, fejlesztéskor általában szinten tartják, ha kell akkor engine-t frissítenek netán cserélnek. Máskülönben sok játéknak jót tett volna ha inkább később jön ki, de normálisan. Lehetne itt sorolni címeket.
26.
26.
logic5
#25: Ja, megnéztem a videót... Bár nem kellett volna. Ez oszt kontent :D
25.
25.
logic5
#9: Pontosan! Gondoljuk már át :D Elképzelem a készítőket, ahogy bekokózva rommá rakják az összes fullos bukszát, a sok barom pénzén. És lássuk be, nagyon jól csinálják :D
24.
24.
logic5
#22: Hagyd, ezeknek felesleges. Utaljatok pénzt, még jó sokat, hátha 2030-ban már játszhattok is vele. Ja, bocsi! NEM FOGSZ! Mert ez már nyilvánvaló csalás! Amit ezek művelnek, abból kijön 2 BF, meg két COD :D Ami évente megjelenik. MINDEGY MILYEN, DE MEGJELENIK! Ti meg higyjetek a mesékben. Ja, és azt még hozzátenném, hogy a föld nem lapos ;)
22.
22.
zozo76hun
#6: "Unalmas már ez a sok fanyalgás. Egy az, hogy azoknak jár legjobban a szája, akiknek egy lyukas garasuk nincs benne."

azt is le lehetne irni hogy az vedi a legjobban akinek penze van benne, meg sajat maganak is hazudva, mert zavarja hogy fizetett valamiert, aztan mar most latszik hogy a game meg kanyarba sincs, de meg a legjobb benne az hogy nem is lesz, meg jo hosszu evekig! :)

az a nagy "nextgen" grafikad amirol aradozol most mar egy jo kozepes lesz mire megjelenik a jatek. ha megjelenik. :)
21.
21.
Ooorky
#20: Szcientológia is így működik, nem pénzért árulnak, hanem adományért cserébe adnak jutalmakat.
20.
20.
latis666
#8: "60 milliónál 1 milliót kértek azért hogy mindenki kapjon 10.000 ingame creditet."
Nem kötekszem de ez nem ferdítés? Az én olvasatomban nem kértek pénzt erre hanem a támogatóknak adtak jutalmat. A másikat nem néztem meg szóval lehet hogy kértek pénzt minimap-ra.
18.
18.
torz_on_borz
#17: Nézd meg a roadmapet, Következő nagyobb buildben (3.2) elég sok gameplay elem jön.
17.
17.
Lorthirash
#16: Én sem félek attól de úgy értettem hogy majd kitalálnak valamit hogy lehessen még pénzt beleölni.
Értem amit mondasz csak jelenleg azon kívül hogy utazol szaladgálsz ide-oda nem sok mindent lehet csinálni, nekem ezzel van a bajom.
16.
16.
Stranger
#15: Igen, ezért is lesz érdekes az SC. Bárhova mehetsz töltőképernyő nélkül és nem csak új pályarészeket kell majd betölteni. Egyébként attól nem félnék, hogy elavul a motor. Folyamatosan lehet fejleszteni a működését, látvány/fizikában pedig már a Cryengine 2 is megfelelne a mai igényeknek, pedig ~11 éves motor. Elég megnézni egy moddolt Crysis-t. Persze mindent lehet fejleszteni, ahogy a fenti videóban is mutatják.
15.
15.
Lorthirash
#14: Ha nem lenne töltőképernyő az nagyban növelné gépigényt.
14.
14.
Stranger
#12: Így kell ügyesen marketingelni:
http://www.pushsquare.com/news/2018/03/no_load_screens_no_camera_cuts_in_god_of_war_seemed_impossible_says_dev

Egyébként a WoW nem teljesen nyitott... pl. egy ArcheAge-ben már sokkal látványosabb, hogy nincs töltőképernyő. Bármelyik irányba elindulhatsz, hajóra szállsz, kikötsz, stb. Semmi sem akadályoz meg benne.
13.
13.
Lorthirash
#12: Egyébként nem a grafikától lesz jó egy játék, ebbe annó a Crytek is belebukott, ebben a játékban nincs tartalom.

Egy jó játékhoz elég egy közepes grafika a legsikeresebb játékok ilyenek általában ahol a játékmeneten a tartalmon van a hangsúly, pl: World of WarCraft, Pubg ( bár még egyelőre csak pcn élvezhető szerintem), League of Legends, Dota 2, Overwatch,....... a lista elég hosszú lehetne még.
12.
12.
Lorthirash
#6: World of WarCraft igaz hogy a grafika meseszerű de ez szándékos, a bejárható világ hatalmas és 13 éve ott van a topon. lefogadom hogy nem kisebb a világa a WoW-nak. a Star Citizen még mindig csak egy benchmark, semmi több nagyon messze van egy kész játéktól, mire készen lesz a motorja elavul majd és újabb pénzek kellenek majd arra hogy megfelelő legyen.....
10.
10.
Ooorky
Fő probléma ezzel a játékkal, hogy még meg se jelent, de már "dead meme" kategóriába esik...
9.
9.
Necreon
#8: Oh elfelejtettem hozzátenni, ugye ezek régi infók, mert most 180 milliónál jár.

A poligon osztott-szorzott és az jött ki hogy a Star Citizen csak 2017-ben egyedül több pénzt kapott mint az ÖSSZES létező kickstarter játék kombinálva 2017-ben.

Nagy az isten állatkertje.
8.
8.
Necreon
#3: 180 millió dollár, 2 millió embertől.
https://robertsspaceindustries.com/funding-goals

Vannak benne nyalánkságok ha beleolvasol a strechgoal-okba. 40 milliónál jártak amikor további 1 milliót kértek azért hogy legyen minimap. 60 milliónál 1 milliót kértek azért hogy mindenki kapjon 10.000 ingame creditet.
7.
7.
hedzsooo
#6: Én igazából már csak megmosolygom az ilyen kommenteket 1mp-re, aztán lépek tovább, szerintem neked is csak ezt kellene tenned. :-)
6.
6.
GAMEROD
Unalmas már ez a sok fanyalgás. Egy az, hogy azoknak jár legjobban a szája, akiknek egy lyukas garasuk nincs benne. Másik pedig az, hogy azért meglátszik hogy van mögötte munka, ilyen grafika sehol máshol nincs, és ekkora tartalom, bejárható terület sem egyben. Nem egy Far Cry lesz, amit összedobnak fél év alatt minimális technikai fejlődéssel, hanem egy ízig vérig nextgen cucc.
5.
5.
medson
Nagyon sokáig bennem is megvolt a hit de szépen lassan kezdem elveszíteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...