Befutott a konzolos TERA

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 4.
  • Videó
Link másolása
A TERA eredetileg havidíjas MMO-ként látta meg a napvilágot hat éve PC-n, ám egy idő után free-to-play modellre váltott a Bluehole játéka. Most megérkezett a PS4-es és Xbox One-on változat is, amit már teljesen a kontrollerekre szabtak.

A TERA egy jobbik fajta koreai MMORPG titánokkal és akciójátékokat is megszégyenítő harcrendszerrel. Hat évvel a PC-s debüt után tengernyi tartalommal megérkezett a PS4-es és Xbox One-os változat, amelyet "intuitív és precíz kontrolleres irányítással" vérteztek fel.

A harcok során lehetőségünk van kijelölni az ellenséget, így biztosan nem ütünk mellé, továbbá minden egyes karakterosztálynak egyedi gombkiosztást alakítottak ki. Emellett a felhasználói felület is átalakult, könnyebben hozzáférhetünk a fegyvereinkhez és az eszköztárunkhoz, és persze a voice chat sem hiányozhat.

A TERA alapból ingyenes, jóllehet a mikrotranzakciók azért nem hiányoznak belőle.

19.
19.
Duken
#18: Mondjuk elég kétélű fegyver az exkluzivitás, rossz mert csak egy platformon lehet játszani, jó mert ezek a belső stúdiók támogatást élveznek és mivel egy platformra készítenek többnyire a lehető legigényesebb játékokat kapjuk. Lehet szidni a sony-t és van is miért de az ahogyan a fejlesztőikhez és a belső stúdióikhoz állnak egy szavunk nem lehet. Tudják hogy ezzel ők is,mi is gyerünk mint játékosok, mert ők mindent megtesznek hogy élvezetes exeket adjanak ki hogy nyereségesek legyenek és még jobban eladhassák a konzolt. Én örülnék ha visszatérne az ms 360-as korszaka exkluzív játékok terén, máig a kedvenceim. Sajnálom hogy elhanyagolták a belső studióikat, szerintem ez nagy veszteség. Viszont az ms jobb a szolgáltatásban és egyre inkább érzem azt hogy ők inkább erre gyúrnak rá.Az a gyanúm hogy az Xbox brandről pár év múlva már nem egy konzol vagy játékok hanem egy szolgáltatás fog eszünkbe jutni mint a netflix pl. teljesen más írányba mennek mint a sony. egyik sem rosszabb a másiknál, ki mit preferál, személy szerint én remélem a sony folytatja a belső studiók alapítását és minél több jó játékkal árasztják el a piacot.
18.
18.
supair
#17: Az mondjuk inkább erény hogy más platformokra is elérhetővé tesznek játékokat.Nekem abszolút nem fáj ha egy pc-s Halozik.Bár verhetném par br2 slayer meccsen a Playstationosokat is.És ezzel úgy gondolom meg is szűnt számomra az exclusivitás mint érték.
17.
17.
Ooorky
#8: Bántja az ego-ját, hogy több, mint dupla annyi PS4-et adtak el, mint xbox-ot (76,5 millió vs 36,5 millió).
Pláne, hogy a Microsoft gyakorlatilag megszüntette az exkluzív címeket, mert az újak mind elérhetőek PC-n is...
16.
16.
zozo76hun
na kezdjuk ott hogy pro-n nincs hdr tamogatas bar ugye most jelent elvileg meg. xbox-on nem tudom mi a helyzet mert az ms meg javitja az xox-em. az objektumokat meg elotted 30 meterre pakolja ki.
12.
12.
Hab
#1: Hogy az ESO-nál jobb lenne azt kétlem. Mondjuk nem az én gyomromnak való ez a dizájn.
5.
5.
Winter
Black Desert futna már be...
3.
3.
hadzsime
A "30 fos raid"-et először rosszul olvastam :D
1.
1.
gorbesz
Ne hagyjátok ki, sokkal jobb mint a neverwinter, vagy a TESO. tengernyi skillchain, 30 fos raid. Konzolon wow tulkepp. Persze nem az a hangulat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...