Be van biztosítva a Final Fantasy XV jövője

  • Írta: szlav
  • 2018. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kell attól félni, hogy további tartalom nélkül marad majd a Final Fantasy XV. A Square ugyanis bejelentett jó pár érdekességet, melyekkel tovább bővül majd Noctis és társai története.

Lassan a végéhez közeleg az idei PAX East. Jó sok bejelentéssel jelentkezett idén a Square Enix, így nem maradhatott el az sem, hogy nyilatkozzanak a Final Fantasy XV jövőjéről is. A nagy sikereknek örvendő szerepjáték eredetileg 2016 év végén jelent meg, de a történet egészen 2019 nyaráig még biztosan folytatódni fog. A DLC-k távoli megjelenése ellenére azonban nincs okunk szomorkodni addig sem, hiszen akadnak más érdekességek is.

A Final Fantasy-széria egyébként is erőszeretettel kísérletezett más játékokkal kapcsolatos kereszteződésekkel, így nem túl meglepő, hogy az egyik újonnan bejelentett érdekesség a Shadow of the Tomb Raider-crossover. Egyéb részleteket ugyan még nem jelentettek be a két játék találkozásával kapcsolatban, de több mint valószínű a szeptemberi megjelenési dátum, hiszen a Square Enix ekkorra időzítette Lara Croft újabb kalandjait.

További fontos hír, hogy a Comrades néven futó többjátékos mód 2018 nyarán várhatóan önálló lábakra áll, és különálló játékként fog működni a továbbiakban. Külön plusz pont, hogy PC-n Steam Workshop-támogatással jelenik majd meg, így mindenféle extra modokkal spékelhetjük majd meg a kooperatív mókát. Azt azonban még nem tudni, hogy mindez ingyenesen játszható vagy fizetős alkotás lesz-e.

2.
2.
Necreon
Redditen olvastam ilyet ennek kapcsán, hogy azt mondja hogy:

"Final Fantasy XV. The game we knew as never coming out, now can't stop coming out" :D
1.
1.
zozo76hun
meg mas is be lett biztositva megint :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...