Dátumot kapott a The Banner Saga 3

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Idén júliusban végre trilógiává bővül a Stoic 2014-ben indult sorozata. A körökre osztott RPG-ben egy viking klán túlélésért vívott harcát élhetjük át, az epikus történet pár hónapon belül lezárul.

A Versus Evil kiadó bejelentette, hogy a The Banner Saga 3 július 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switch-re, míg a mobilos verziókra valamivel később számíthatunk.

A Stoic Games alkotásában végre lezárul a négyéves história, amelyben egy viking klán vándorlását követhettük nyomon, sokszor elég kemény döntéseket hozva. A körökre osztott cím nem kevés stratégiai mélységgel rendelkezik, s mindezt bámulatos, kézzel rajzolt háttér és székbe szegező narratíva teszi teljessé.

A legújabb trailer az előrendelői bónuszokat mutatja be. Kapunk egy 10-es rangú Dredge Stoneguard karaktert, név szerint Vivit, tank beállítottságú képességeket, szobrászeszközöket, egyedi hőstitulusokat, egy Dredge heraldikát, és egy exkluzív zenei betétet a Grammy-díjra jelölt zeneszerzőtől, Austin Wintorytól.

A Standard Edition 25 dollárba, a Digital Deluxe változat 30 dollárba fáj. Július 27-én érkezik a boltokba a lemezes változat The Banner Saga: Bonus Edition néven, amely mindhárom játékot magába foglalja, emellett művészeti albumot, posztert, betétzenéket és számos ingame elemet tartalmaz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...